Vågar knappt visa, men jag har köpt ett överkast!!

Jag har lite svårt för att se sängar utan överkast, iaf hos mej så jag tog mina pengar för madrassen och beställde ett på Ellos i vitt och vips så trivs jag bättre. Tog det med Express så bråttom var det. Det brinner i knutarna hos Mari ibland.

Det var 200 kr rabatt om man handlade för 500 kr tror jag det var, så det åkte med lite örngott oxå för att komma upp till summan, fast jag behövde örngott för Linda hade fått mej sej fler än jag trodde, kvar låg bara en massa udda färger.

Det går framåt med trivselfaktorn om man säger så.



Väntar på min skiva till sänggaveln, har ordnat till det för mej så att när de kommer och lagar hålen i mina golv de gjorde när de bytte köksfönster (tappade nåt riktigt hårt) ska de ta med sej en spånskiva, man får deala lite ibland. Ett plåster på såret kanske.....

Vi vet inte ännu om lagningen blir bra, blir den inte det så får jag nytt golv. Lade in det förra sommaren precis när vi ombildat så det är ju inte kul att ha lagningar som syns. Jag kommer isf. att välja ett likadant golv för jag trivs med mitt klassiska ek-laminatgolv.

Efter jobbet idag ska jag iväg och köpa försenade bröllopspresent, inte mitt fel att den är försenade utan det kära paret som stack till Paris och gifte sej. Men som sagt var, nu vankas fest i Västervik i helgen, bättre sent än aldrig!!!

Hoppas jag inte blir förkyld nu för jag nyser och nyser. Så är det när man får gå in och jobba hos brukare som är hemma och är sjuka samt har smittat ner sin ordinarie personalstyrka.......................

Kommentarer
Postat av: Emma

Svar: Okej och vart ligger Village i centrum??:) Jag hittar väldigt dåligt i centrum trots att jag läst på Högskolan i Jönköping...Ja visst vore det kul att träffas nån gång, alltid trevligt!!!=) Tyghuset låter intressant!!!Ha det bra, kram emmsan

2008-09-18 @ 06:35:54
URL: http://www.hemochinredning.blogspot.com
Postat av: J o h a n n a - Inredning & pyssel

Så mysigt det ser ut!

2008-09-18 @ 08:26:17
URL: http://inredning.webblogg.se/
Postat av: Malin Inspiration & design

Hej! Känner igen det där med att det brinner i knutarna. I bland ska det gå SNABBT! =)Blev ju kanon med överkastet!



Angående skrivbordslampan jag skrev om i går. Har inte sett den live. Ska inom IKEA i helgen och kika. Kanske den är för stor? Snygg modell, skulle hittat en modell mindre isf.



Ha en bra dag!

Postat av: Joanna

Fint det blev. Jag har också svårt att vara utan överkast. Det ser så obäddat ut, kan kanske bero på att jag bäddar så slarvigt (överkastet döljer ju min slarviga bäddning).

2008-09-18 @ 09:10:48
URL: http://mittlivsomjoanna.blogg.se/
Postat av: Anna

Det blev jättemysigt med det fina överkastet!



Kram Anna

2008-09-18 @ 09:34:29
URL: http://tomteboanna.blogg.se/
Postat av: Tjohalias blogg om inredning

Tack för tipset! Jag är på jakt efter en sängöverkast eftersom sängen är i vardagsrummet i min lilla lägenhet. Kram Sandra

2008-09-18 @ 13:21:14
URL: http://tjohalia.se
Postat av: tina

Hej där...jodå,som tur är kunde jag somna frammot morgonkvisten...som tur är så kommer det där med värken på natten bara ibland.Fint överkast du köpt,är nog lite som du,måste ha ett överkast på sängen.Hoppas det fixar sej smidigt med golvet,retligt med märken man själv inte gjort!Ska bli spännande att se sänggaveln när den är färdig.



Har tankar på att göra sänggavlar till killarnas rum,dottern fick en spånskiva klädd i svart tyg som sänggavel när vi gjorde om där.



Har just kommit hem från Ica...det blev lite mat och en diskhandduk och två blockljus i lila nyanser...att jag aldrig bara kan komma hem med mat=0 !!



kram på dej och ha det fint/tina=)

2008-09-18 @ 13:43:37
URL: http://tinaminastina.blogg.se/
Postat av: MO

Jaså det blidde en sängöverkast i alla fall....ja det är svårt att vänja sig vid nya saker...Snyggt överkast du köpte, ellos har mycket fint, o du är precis som jag, när jag väl bestämt så ska det gå undan..express är det rätta ordet. Fint det blir i ditt sovrum, o bra med en tjänst där....med sänggaveln, kramar på dig

2008-09-18 @ 15:11:54
URL: http://medaljongen.blogg.se/
Postat av: Ann

Wow va fint det har blivit fröken Express!!

Med överkast o rosa/cerisa pläden så vips har det blivit ursnyggt!

Du har verkligen fått mig att se Ellos. Har inte funnits som inredningsställe förrut men dom har ju en massa bra basgrejer.



Hoppas, hoppas att du inte blir sjuk nu när det vankas bröllop.

För 3 år sedan var vi på ett "fiiiint" bröllop vid havet. Inhyrd dyr kock fr. Göteborgs centrum med specialkomponerad meny och en massa fina (läs dyra) viner. På allvar så stod kocken o förklarade menyn, för den var personlig för brudparet och vinerna till var för att matcha maten perfekt.

Trist nog var både jag o maken sjuka med mer eller mindre feber så vi kände INGEN smak av maten el vinet. Vi gick för att dom ville det o för att maten ändå var beställt o betalt. Vi är ALDRIG sjuka annars, inte så sjuka iaf o vi båda prickade in det till "värsta dyraste bröllopet";)



ta nu hand om dig o må väl!!! ät c-vitamin o ta enchineagarddroppar!!!



kram kram

2008-09-18 @ 15:29:06
URL: http://vardagiparadiset.blogspot.com/
Postat av: Lisa

Fint med överkast! Så hade vi alltid när jag bodde hemma men icke nu, nu rättas täcket till om man har tur. Nej jag ska verkligen införskaffa en sänggavel så det kan bli ett snyggare sovrum här!

Usch låter inte bra med nysningar, så har jag också tyvärr, nyser ofta =början till förkyldning. Krya på dig!! kraaam

2008-09-18 @ 15:45:53
URL: http://lisenis.blogg.se/
Postat av: Mirka

Vaddå vågar knappt visa? Det är väl klart du ska bjuda in alla läsare på en titt i din sängkammare :)

Överkastet var ju supersnyggt! Och den där cerise färgen gillar jag skarpt!

2008-09-18 @ 17:20:30
URL: http://mirkajohanna.blogspot.com
Postat av: Minigrisen

Va snyggt det är hos dig!!! Jag "snattar" av din energi så kanske vi kan få det lite mera mys i sovrummet - nu skulle ni svimma om ni såg det;)

2008-09-18 @ 19:18:30
URL: http://minigrisen.blogg.se/
Postat av: Zizzie

Ja det känns jättespännande. Hoppas verkligen vi får köpa det. Fint överkast! Jag tänkte också skicka efter från Ellos snart, beställa de cerisea kuddarna och ett par guldiga gardiner till köket :)

2008-09-18 @ 20:21:28
URL: http://zizzie.blogg.se/
Postat av: jenny

Superfint överkast!!! passar bra med resten av den snygga inredningen:-) Kram/jenny

2008-09-18 @ 20:45:53
URL: http://jennyshus.webblogg.se/
Postat av: Mrs. b

He he - vad kul att du hade så bråttom att du till och med tog Express! :-)

Vet hur det är - ibland blir man bara så otålig och vill förändra med en gång!



Svar: Katvig:en hade jag inte tänkt till mig själv utan till min dotter. Till mig själv kör jag helvitt... :-)

2008-09-18 @ 21:42:12
URL: http://mrsbandco.blogg.se/
Postat av: Fröken Fräken

Hoppas att det blir bra med golvet, själv har jag lyckats repa mitt golv själv. TAck och lov syns det bara om man lutar huvudet konstigt nära golvet, men att repan finns där stör mig ändå!!...

Blev ju tjusigt och ljust med det överkastet. Röstar för att det är en keeper!

2008-09-18 @ 22:00:39
URL: http://tusenideer.blogspot.com
Postat av: MO

Jodu med alla bra tips är jag bara rädd för att vi inte ska hinna med allt...hihi...

Jag ångrade nästan att jag inte stack o tränade istället för med tredje barnet så är det ju nästan samma snack, nya/andra föräldrar bara....men men..

Ja inte så kul om du visar ***** (skriver jag i fall hon läser det) ifall hon kollar inom ju...kramar

2008-09-18 @ 22:12:56
URL: http://medaljongen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0