Får jag presentera tapeten Karelia från Duro....

Nu är fondtapeten från Duros kollektion Essens/ Karelia uppe. En trädtapet blev det.

Gillar den för den är rätt diskret trots allt. Hade nog stirrat mer på tapeten än på Tv:n om jag tagit en mer livilig tapet som jag var inne på först. Tänkte nåt tufft randigt, men som vanligt tog jag den fega vägen.....eller?

Jag har ju inte varit någon älskare av Cole & Sons trädtapet, tycker den är lite för mycket helt enkelt.......men denna är som sagt var lite lugnare så det ska nog bra bra, måste vänja mej lite först.

Kakao planschen ska jag nog sätt upp på väggen i köket, rätt stor där men har kollat och tror det blir rätt fräckt.
Så nu har jag ett bekymmer till och det är vad jag ska ha ist på väggen över ljusstaken. Hjälp mej någon !!!! Förslag???
Har idétorka, fast har iofs inte funderat så mycket heller.

Dottern var förbi en snabbis för att låna bilen och rynkade den lilla näsan åt tapeten..................fast jag är van nu. Ibland har vi samma smak och ibland inte. Vi brukar vara rätt ärliga mot varandra på gott och ont. Var inne ett tag på om hon skulle få låna bilen eller inte (det bor en lite djävul inom mej ibland), nä, så illa var det inte denna gången iaf.

Rackarns så smidigt det är att tapetsera nu för tiden.....tar knappt ingen tid alls, iaf inte denna lilla väggen.. Lite träningsvärk i gumpen får man trots allt men det kan det vara värt.  Sen är det där med att stå på stege, hade det varit några dm högre vet i 17.........hade bendarr idag faktiskt.

Har sovit så där i natt, andra gången denna vecka jag har journatt så nu har jag tagit mej en lite tupplur och någon storstädning har det inte blivit. Snart ska vi iväg på 4 års kalas. Kusinen den lilla har fyllt år.

I morgon är det jobb igen, nionde dagen i sträck........sliten? Jag? Jajamen! Ledig söndag, så härligt.

Så här blev resultatet..............................








Kommentarer
Postat av: Joanna

Åhh va snygg. Nu tror jag att jag fick en liten tapetförälskelse, puh hoppas att den går över snart för här kan vi inte tapetsera ;)



Ha en härlig kväll och helg!

2009-01-30 @ 16:51:18
URL: http://mittlivsomjoanna.blogg.se/
Postat av: Inspirera Mera

Vilken vacker tapet! Den var hur fin som helst.



Svar: Ja det går inte en dag utan att jag längtar till vi ska flytta ihop igen. Förhoppningsvis dröjer det inte allt för länge. Haha, jo nu har jag ju köpt massa saker i lägenheten i Uppsala som ska passa in med sakerna i Umeå. Jag har redan börjat planera hur jag ska inreda. Ha en underbar helg, kram på dig!

2009-01-30 @ 16:55:49
URL: http://inspireramera.se
Postat av: Livet i byn

Åh himmel så snyggt det blev, den var ju hur läcker som helst. Jag vill också ha en sådan snygging på min vägg :0)



~Livet i byn

2009-01-30 @ 18:00:53
URL: http://livetibyn.blogg.se/
Postat av: Mirka

Vilken snygg tapet! Alltså jag fattar inte hur du lyckas få allt sådant att verka så enkelt. Själv skulle jag nog aldrig våga ge mig in på att tapetsera själv.

Du får nästan passa dig med att visa bilder på dina arbeten för snart kommer du väl ha en lång kö med folk som vill ha hjälp...typ jag...

2009-01-30 @ 18:20:47
URL: http://mirkajohanna.blogspot.com
Postat av: Zizzie

Jag har också tittat på den tapeten, hur fin som helst! Tror inte den passar nånstans hos mig men hos dig var den klockren! :)

2009-01-30 @ 19:17:26
URL: http://zizzie.blogg.se/
Postat av: Malin Inspiration&design

Snyyyygt! Du är ju en hejjare på det där! Att du orkar stå i.:)



Trevlig kväll på dig! Kram

2009-01-30 @ 19:32:57
Postat av: Pudeltanten

Assnyggt på ren Stockholmska :-D

2009-01-30 @ 23:21:44
Postat av: Ann

Jätteduktiga du alltså!! Jag skulle ju lära mig att tapetsera men vi har inte hunnit. Men kanske skall jag testa fondväggen i barnens rum till sommaren. Maken säger att det är superlätt med Easyup, men jag vet inte. Kan knappt sy raksöm eller såna saker man måste mäta o vara petig...;)



Gillar du tapet mkt mer än den andre fr. Cole&Son. Den är alldeles för mönstrig för mig. Jag skulle ha toktröttnat. Din ser mer behaglig o fin ut.



Blir jättesnyggt vid tv:n men jag kan tyvärr inte tipsa dig om vad du skall ha. Vänta du lite så ser du säkert nåt som bara passar in kanonbra.



Ha en trevlig ledig söndag! Vi skall (peppar,peppar) flytta lite grejer då men inflyttning blir det nog inte förrän i veckan.



KRAM från mig!!

2009-01-30 @ 23:44:55
URL: http://tasstaylor.blogspot.com/
Postat av: Fröken Fräken

Åh, jättesnygg tapet! Hur rätt som helst! Jag håller med dig om at på en sådan plats, bakom en tv, skulle det inte passa med en tapet med för kraftigt mönster då tror jag att man skulle ha blivit lite irriterad av det varje gång man försökte se på tv.



Vad det ska vara på vänster sida? Jag tänkte direkt på någon utsmyckning som hänger ned från taket, en häftig mobil kanske??

2009-01-31 @ 09:46:44
URL: http://tusenideer.blogspot.com
Postat av: Zizzie

Den är riktigt riktigt fin. Den kanske skulle passa i hallen ändå. Hmmm... ;)



Ja det är alltid bra att ha ett litet förråd vin hemma. Jag måste skaffa mig ett snyggt vinställ jag med!

2009-01-31 @ 10:33:23
URL: http://zizzie.blogg.se/
Postat av: Linda S

Hej Mari!



Jag tycker tapeten är så jäkla snygg! Helt rätt. Det blev väldigt fint!

Blev ruggigt sugen på den själv! =)



Kram

Linda (fd granne i Tenhult)

2009-01-31 @ 12:20:19
URL: http://stenfeldts.blogspot.com/
Postat av: Mia

Du har nog rätt, bakom teven hade det inte varit en hit. Men den här blev perfekt, diskret men ändå inte tråkig.



Har du en härlig helg?

kram Mia

2009-01-31 @ 12:39:33
URL: http://www.theswedishgirl.blogspot.com
Postat av: Mia

Du har nog rätt, bakom teven hade det inte varit en hit. Men den här blev perfekt, diskret men ändå inte tråkig.



Har du en härlig helg?

kram Mia

2009-01-31 @ 12:39:53
URL: http://www.theswedishgirl.blogspot.com
Postat av: Livet i byn

Ja det blir en heldag (med all körning) men man får ändå skynda sig lite för K sitter i bilen och väntar. Han vägrar gå med in ;0)



~Livet i byn

2009-01-31 @ 17:03:55
URL: http://livetibyn.blogg.se/
Postat av: Martina

Jag håller med dig om att den är inte lika intensiv, utan betydligt lugnare, snygg! Vi har en rätt blabbig tapet bakom tvin men det är inga problem, det är dem förra ägarna som satt upp den, det är nog det enda vi behållt här!

2009-01-31 @ 17:57:12
URL: http://skepparegatan.blogg.se/
Postat av: Emma

Åh gummsan, gud vad den var snygg, me like A LOT!!!;) Förstår att du e toppennöjd och vad fort det gick! Ha en skön Lördagskväll, kramar emmsan

2009-01-31 @ 18:50:32
URL: http://www.hemochinredning.blogspot.com
Postat av: Anna

Tapeten är supersnygg! Jag gillar att den är så pass ljus, alltså jag menar trädstammarna. De framträder tydligt men tar ändå inte för mycket plats, om du förstår hur jag menar...



Njut av din lediga dag i morgon! Kram Anna

2009-01-31 @ 18:53:33
URL: http://tomteboanna.blogg.se/
Postat av: Mirka

Köpa-lamp-förbud..hahaha! Gäller det även om du köper den som gåva till någon och sen lånar den tills du tröttnar?



Hoppas du haft en bra dag!

2009-01-31 @ 21:17:24
URL: http://mirkajohanna.blogspot.com
Postat av: Malin Inspiration & design

Mari; Vitt och är så snyggt! Känns som man aldrig kommer att tröttna på det men man ska väl aldrig säga aldrig? :) Gillar din fondvägg i köket, blev coolt. Vi har med en svart fondvägg, fast i vardagsrummet och är kanonnöjd med den, bryter av snyggt. Ja, visst är det smidigt när man kan ha vilken färg man vill till. Jag tycker ek är snyggt i hop med svart och vitt. Trä är ju på väg tillbaka nu, i allafall furun har jag hört. :) Jag som var så less på furu, har svårt att tänka mig att jag skulle ta in det i huset igen. :) Men man kan ju inte följa trenderna hela tiden heller. Japp, man ska ha det som man själv trivs med. Sen tycker jag att det är så charmigt att man har det så olika. :) Jag tycker mycket är jättefint hos andra men hemma skulle det inte passa. För mig är det så viktigt att prylarna ska kännas "jag". :)



Hoppas din kväll har varit bra!



2009-01-31 @ 21:40:55
Postat av: dahlarna

Är tapeten lite glansig? Grymt FINT! Jag tycker också bättre om den här, än den svartvita från Cole & Sons. Tycker inte att det behövs något på väggen. Tapet är ju som en stor tavla. Något disktret i så fall. Kanske vita bokstäver träbokstäver i något ord som betyder mycket för dig...



Kom på att jag nog inte svarat på din fråga om objektiv. Jag har ingen systemkamera... Min kamera är en blandning av digitalkamera & systemkamera. Kan alltså EJ byta objektivet. Kameran finns på bild på min andra blogg

http://dahlarnasfotoblogg.blogspot.com



Ha en fortsatt mysig helg! KRAMISAR!!!!

2009-01-31 @ 22:06:06
URL: http://dahlarna.blogg.se/
Postat av: Pernilla

Det blev superfint!! Jag gillar den från Cole & Son, men denna var ju också dösnygg! Bra val helt klart! =)



KRAM Pernilla

2009-01-31 @ 22:35:57
URL: http://www.frnkojatillslott.blogspot.com
Postat av: Monkan

Tapeten är ursnygg och kanske ska du vara glad att dottern inte gillade den, hon verkar ju få med sig sånt som hon gillar hem till sig och det skulle ju vara lite jobbigt om hon skulle börja dra ner dina nyss uppsatta tapetvåder ;-)



Nåt att ha på väggen... Oj vad svårt. Nåt med vit ram... Kanske en svartvit bild av vasen med gräset till vänster? Eller nåt annat föremål med mjuk form. Oj, lilla klistermärket på vasen, det ser ut som... Är det en ASA?!

2009-02-01 @ 01:44:02
URL: http://pysslaosyssla.blogspot.com/
Postat av: MO

Du är så duktig du så det inte är klokt....Jag visste att det skulle bli något alldeles vansinnigt snyggt, o visst hade jag rätt. Absolut jättesnyggt....



Hm, det är så snyggt som det är, du behöver inte ha något alls där, tycker jag..meeeen om du tycker det ser tomt ut kan du ju sätta upp en tavellist o sätta lite Iittala ljuslyktor där (såg allt att du nog kunde tänka dig att införskaffa några ändå..hihi), då kan du ju oxå byta efter årstid, röda till jul osv...eller någon lite tavla. Men som sagt, jättesnyggt som det är.



Så söt liten 4-åring du hälsat på. Tårtan var ju så fin oxå. Det är kul med barn i den åldern, de är så spontana, det gillar jag.



Många kramar på dig gumman

2009-02-01 @ 19:14:58
URL: http://medaljongen.blogg.se/
Postat av: Liw

Det tittade vi också på, tycker den e finare än cle and son´s, jag tycker inte du behöver hänga upp något på väggen... fint somdet är =)

2009-02-01 @ 19:25:01
URL: http://hilleshog.blogg.se/
Postat av: Malin

Det blev jättesnyggt! Funderar på om det skulle bli bra med någon/några mindre tavlor ovanför ljusstaken. Plocka upp den svarta färgen med svarta ramar och rätt neutrala motiv i. Annars tycker jag iofs att det är snyggt med bara tapeten som det är.



Kram

2009-02-01 @ 21:17:15
URL: http://modern2a.blogspot.com
Postat av: Frida

Wow! Snygg tapet!

Kram Frida

2009-02-02 @ 15:25:47
URL: http://rakalinjer.blogg.se/
Postat av: Mrs. b

Jättesnygg tapet! Jag gillar ju Cole&Son's, men denna är också fin!

Bra jobbat, som vanligt!!!

2009-02-02 @ 21:44:35
URL: http://mrsbandco.blogg.se/
Postat av: Inspirera mera

Det blev verkligen superfint!

Kram Sandra

2009-02-03 @ 17:13:15
URL: http://inspireramera.se
Postat av: Elin

Det är en sån jäkla snygg tapet! Jag och min kille ska flytta tillen ny lägenhet alldedes snart och har kollat på "din" tapet... Jag kunde inte bestämma mig för om jag ville ha den glansiga som du har eller den matta med lite mer gråa toner i, men nu har jag bestämmt mig.. Det blir denna!! Tack för fina bilder :)'

2009-04-15 @ 22:51:26
Postat av: Karin

Hej hej!

Tack för det här blogginlägget med en massa bilder och grejer! Precis vad jag behövde för att kunna bestämma mig för den här tapeten som jag fallit pladask för! =) Det är så svårt att veta hur en tapet ser ut när den kommer upp på en hel vägg.



Mvh Karin

2009-09-30 @ 15:52:48
Postat av: Ellen

Hej! Jag har själv tänkt att börja blogga här. Varför har du valt att blogga här och inte någon annanstans?

2012-03-19 @ 00:36:11
URL: http://hemförsäkringidag.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0