Väggkuberna på plats igen

Nu har väggkuberna kommit upp igen, fast det gjorde de redan i fredags iofs. Jag har ändrat lite på dem för skojs skull.
Gör inget om det blir lite hål om man vill flytta dem igen eftersom går att spackla igen hålen och måla över. Älskar ju att måla som alla vet.......................hum.

Väggen bakom Tv:n ska ev spacklas mer sen ska golvvlister målas och kablar fixas, tur man är ledig tisdag. Det är ju lön då oxå, det är ju ett tag sen nu...........lite påfyllning skadar ju inte.

Har fortfarande inte bestämt mej ang väggen bakom TV:n, har inte hunnit/orkat klura på det ens i helgen. Var precis slut igår när jag kom hem vid 21-tiden efter att varit igång med jobb sen kl 08,30. 12,50 timmars arbetspass, fast vi var faktiskt borta på stan och fyndade lite min brukare och jag. Det lättar ju alltid upp en aning, gjorde åt hela 40 kr och för den pengen fick jag en massa saker, tadaaaaaaaaa. Sånt gillar jag.

Trots det långa passet hade jag en supermysig dag/kväll eftersom vi trivs så bra ihop. Klockan 22,30 sov Mari såååååååååå gott i soffan (likadant i fredags kväll). Skönare soffa och kuddar finns nog inte.

Idag är det jobb igen, sen kalas vid 17-tiden för sonen som fyllde år den 2 januari, bättre sent än aldrig. Han skulle visst göra paj, så spännande. Presenter ville han inte ha utan önskade sej pengar inför sin Kina-resa i vår, bra beslut tycker jag. 

Och vem har varit upp tidigare än tidigast idag tror ni???? Svårt att gissa va? Börjar ju inte förrän 10 idag så nu ska jag se om jag kan sova en liten stund iaf.

Ha en skön söndag!!






Kommentarer
Postat av: Mirka

Godmorgon! Finns väl inte en människa i den här stan som är uppe så tidigt som du är. Jag tycker att det är riktigt snyggt att ha en grön växt sådär i väggkuberna. Skulle gärna ha det själv om jag nån gång fick mig sådana kuber..



Jo, men du kan nog ha gissat rätt angående lägenheten, för han hade bokat en annons för lördagen i JP. Visserligen var den ju så gott som våran innan dess, men han var ju ändå tvungen att visa den eftersom den fanns ute på annons den dagen. Har faktiskt inte sett vad det stod i den där annonsen... Men vi hade TUR måste jag säga. För vi var visst inte ensamma om att vilja ha den.

2009-01-25 @ 08:51:08
URL: http://mirkajohanna.blogspot.com
Postat av: Sophia

Snyggt! ja vad mer kan man säga :D Hoppas du har en bra och skön söndag.



//Sophia

2009-01-25 @ 09:50:54
URL: http://phialia.devote.se
Postat av: Livet i byn

Det blev jättefint, men så är du ju en händig kvinna. Jag gruvar mig så om jag ska ändra om nåt för jag är totalt väck på att skruva och måla. Tyvärr!



~Livet i byn

2009-01-25 @ 09:56:37
URL: http://livetibyn.blogg.se/
Postat av: Mirka

Jaha, då kanske du kan berätta mer om de affärerna för den byn har jag minsann inte besökt mer än tre gånger, och en av gångerna var det typ enbart för att åka till EM o kolla ut soffan.. Så i själva "centrumet" har jag aldrig satt min fot faktiskt.



Föresten, så ligger lägenheten upp för backen bakom EM. En bra bit upp vid nåt "spejsat" garage som hyresvärden sa. Bara massa villor där så jag trodde nästan vi gått fel när vi fick se lägenheten.

2009-01-25 @ 10:20:13
URL: http://mirkajohanna.blogspot.com
Postat av: Zizzie

Snyggt det blev :)

Kul för sonen med Kinaresa. Blir han borta länge?



Nej det är inte meningen att man ska må så dåligt av att gå till jobbet och jag tycker ju det är roligt att jobba i vanliga fall men jag har blivit ganska mätt på det här stället. Det är lite för speciellt för mig så det vore nog bra med en omplacering. Vi får se hur tjurig chefen är på det. På ett eller annat sätt kommer det lösa sig iaf :)

2009-01-25 @ 12:02:47
URL: http://zizzie.blogg.se/
Postat av: Lisa

Så fina och jag är riktigt förtjust i dina gubbar :P Roligt att måla ja, B vill måla om i vårt sovrum... haha. Bara för att jag har sagt att jag vill göra vid där. Var 2 år sedan vi målade om det och jag kan stå ut i de 2 åren vi kommer bo här med noguat färg men jag kan inte stå ut med att inte ha något på väggarna... haha! Prioritering heter det :D Spännande med kinaresa för sonen, ge han i present att du följer med blink blink KRAAAM på dig och hoppas söndagen blir mysig!

2009-01-25 @ 14:02:00
URL: http://lisenis.blogg.se/
Postat av: Milla S

Så snyggt!!

Får alltid målarinspiration av dig! Och shoppinginspiration! Och...

Inspiration helt enkelt!

Tack för dina fina ord. De värmde!

Hoppas du får det trevligt och en god paj hos den lyckosten som ska resa till Kina.

Kram

2009-01-25 @ 14:03:39
URL: http://milla-andante.blogspot.com
Postat av: Sofi

Utmaning i min blogg till ALLA bloggare =) Jag har sammanställt 20 frågor, fria att kopiera.. Du besvarar dom i din egen blogg och på så vis får dina läsare veta lite mer om dig =)

2009-01-25 @ 15:47:30
URL: http://beciell.blogg.se/
Postat av: Mirka

Nope, men väldigt i närheten för där svänger man väl av in på självaste Fågelbovägen?? Då vet du kanske nästan precis vilket hus det handlar om också?



Ska nog ta o utforska hålan och dess butiker litegrann sedan..

2009-01-25 @ 16:10:21
URL: http://mirkajohanna.blogspot.com
Postat av: Zizzie

Tack för tipset! Ska försöka kolla upp till veckan :)

2009-01-25 @ 16:55:44
URL: http://zizzie.blogg.se/
Postat av: MO

Låter gott att gå iväg o äta, slippa fixa käk själv är värt hur mycket som helst. Så spännande för sonen med Kinaresa, då är det ju bra med pengar så man kan shoppa lite själv vad man vill ha när man är där.



Så snyggt du arrangerat kuberna, de är inte dumma de där sakerna, man kan ju flytta runt o ha olika saker i dem så de känns som "nya" lite då o då.



Jo lite nya träningskläder är inte fel, de tvättas ju efter varje pass (hm, konstigt va???) så det gäller ju att planera tvätteriet så man kan få det tvättat (eller få o få, göra det menar jag).



Du jobbar o sliter, hoppas du får en rolig lön ;)



Ha en skön Söndagskväll, kramar på dig vännen

2009-01-25 @ 17:03:12
URL: http://medaljongen.blogg.se/
Postat av: Tjohalia

Åh de kuberna är så fina! Längtar tills jag kan köpa mina egna.



Svar: Tack för din gulliga kommentar! Ja det känns som att allt är i pauseläge nu när vi inte vet var vi kommer att bo om några månader. Längtar så mycket till att vi kan stadga oss och köpa hus, tror jag tänker på det varje dag :) Kram Sandra

2009-01-25 @ 17:17:15
URL: http://tjohalia.se
Postat av: Emma

Riktigt snyggt, älskar dina kuber!!!=) Hoppas pajen smakade bra hos sonen din?! Vet du...jag ska te jkp i slutet på februari och ha en visning där, känns kul men det e lite långt att åka men det ska nog gå bra tror jag!!!=)Ha en skön vecka, kramar emmsan

2009-01-25 @ 19:28:25
URL: http://www.hemochinredning.blogspot.com
Postat av: Mia

Som vanligt jättesnyggt, ser också att du har på bra TV. :) Rolig show!



Ska svänga förbi Rusta i veckan, man vet ju aldrig. Precis som du säger, det duger precis lika gott.



Kram Mia

2009-01-25 @ 21:02:44
URL: http://www.theswedishgirl.blogspot.com
Postat av: Martina

Du fixar och har dig och bra blir det, jag får inte något gjort här hemma, jag har en massa småsaker som jag kanske skulle kunna klara av själv, men näää det blir ju aldrig av!

2009-01-25 @ 21:24:40
URL: http://skepparegatan.blogg.se/
Postat av: Malin Inspiration&design

Snöggt du har gjort med kuberna. Dom är verkligen bra å ha! :)



Kram kram

2009-01-26 @ 09:20:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0