Jag ligger vasst nu förtiden!

Nu har jag köpt mej en spikmatta. Nu har jag bara hunnit testat den 3 ggr och kan erkänna att de första minuterna är ingen njutning precis men sen känns det helt OK. Jag har faktiskt kunnat koppla av riktigt bra efter de minuterna gått.

Ska bli spännande att se om den funkar så bra mot stress, sömnsvårigheter och mer därtill som reklamen säger. Har hört mej för lite och vet att för en del funkar den så bra att de inte kan vara utan den, en kvinna hade t.om med sej den när hon åkte utomlands.

Får väl lägga mej på den när jag vaknar vid 3 tiden på natten en halvtimma eller nåt och se om jag kan koppla av då och kanske krypa ner i sängen och somna om. Kanske man blir så van att man kan somna på den.....och vakna lagom till man ska till jobbet. Skulle va nåt det.

Ryggen och armarna är inte speciellt vackra när man kliver upp men "hålen" det försvinner efter en stund. (De är ju inte vackra annars heller för den delen.)

Kommer med en bättre lägesrapport när jag använt den ett tag.
Kommentarer
Postat av: Dahlarna

Ja de första minuterna gör riktigt ont - men det är så himla skönt när det onda börjar ge sig. Jag brukar somna på min... Tänker att jag bara ska ligga 10 minuter i sängen INNAN jag somnar. Men vaknar ofta upp typ 40 minuter senare & då ligger man ju hur skönt som helst! KRAMAR!

Postat av: Therese - Lurans blogg

Det där såg allt annat än skönt ut... ska bli spännande sedan å höra vad du tycker efter mer idogt användande! Och du är bra på att gissa ;-) Kram

2009-06-11 @ 17:58:05
URL: http://lurans.blogg.se/
Postat av: Lotta

Jag fick en spikmatta i julklapp för ett par år sedan. Använde den flitigt i början. men nu har den blivit bortglömd i ett skåp. TACK för tipset. Dags att leta fram den igen:)

2009-06-11 @ 20:00:42
URL: http://lotenlind.blogg.se/
Postat av: InneoUte-Malin

Det ser inte skönt ut. Är dock lite sugen på en själv. Har hört att den ska göra under för nack- och ryggstelhet som jag lider av. Ser fram emot din fortsatta utvärdering. :-)

2009-06-11 @ 20:01:02
URL: http://inneoute.blogg.se/
Postat av: Zizzie

Jag har en som jag är väldigt nöjd med, tyvärr glömmer jag bort att använda den så ofta som jag borde :P

2009-06-11 @ 20:40:30
URL: http://zizzie.blogg.se/
Postat av: pysseliten

Den skulle jag behöva nu efter denna dag :)

2009-06-11 @ 21:46:23
Postat av: Livet i byn

Men AJ!!! Det där tror jag inte att jag skulle våga mig på :0)~Livet i byn

2009-06-11 @ 22:13:04
URL: http://livetibyn.blogg.se/
Postat av: Liw

jag är också sugen på en sån här... men verkar lite galet! :) du får rapportera om den funkar

2009-06-12 @ 09:57:39
URL: http://hilleshog.blogg.se/
Postat av: Jenny

Kan tänka mig hur obehagligt det känns först men att man sedan vänjer mig..

Ska testa någon gång.. =)

2009-06-12 @ 14:42:19
URL: http://dendarjenny.blogg.se/
Postat av: Ann

Ha ha- det går sjukt ont i början!! Det måste erkännas. Men sen, sen är det så skönt. Jag är fast. Jag använder den i soffan (uppallade kuddar under) o tittar på tv innan sängdags. Perfekt!

Man blir varm o avslappnad.

Som nu t ex skall jag palla upp mig o ligga en stund.Jag rekommenderar den till alla som frågar. Alla 4 tjejer på jobbet har oxå köpt nu i veckan. Attans att man inte kan få provision på det;)kram o må väl!!!!

2009-06-12 @ 22:17:29
URL: http://tasstaylor.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0