Om de nya gardinerna tycker jag inte!

Att det ska bara så förbannat svårt rent ut sagt att hitta ett par gardiner till rummet som man får en aha-upplevelse av.

Det får jag definitiv inte av dessa, fast de ger bra mycket mer ljus än de svarta,skulle väl vara ända fördelen så känner jag nu iaf. Ville ha in lite färg och det fick jag med råge.

Har inte lagt upp dem ännu för jag vet inte om de ens ska hänga där.......fast har inget annat att byta med just nu så man det är väl lika bra att vänja sej ett tag iaf. Har inte ens hängt dem snyggt utan bara mer "kastat" upp dem.
(Fördelen med detta tyget är att det inte bleks av solen för den är riktigt stark på den sidan av huset.)

Men som grannen sa: Du gillade ju inte de svarta "bordellgardinerna" heller i början, kanske du vänjer dej.
VILL HA VITA GARDINER NU!

Om man säger att jag inte jublar och står på händerna just nu utan har mungiporna nere vid fötterna känns mer rätt, kanske är för att jag sovit några timmar oxå för jag ska jobba i natt.





Sen räckte inte de svarta ringarna men hade en massa silverfärgade så sprayfärgen åkte fram, lite aha-upplevelse iaf.



Dottern och jag tog en tröstrunda till IKEA och köpte varsin korv och sen bort till IEMS och köpte lite annat gulligt så lite glad är jag iaf.

Ha en härlig fredag kväll !


Kommentarer
Postat av: Fröken Fräken

Om det är så att man absolut vill ha vita gardiner så är det nog svårt att lära sig att gilla några andra hur snygga de än är (för jag tyckte då att de var snygga, jag älskar ju sådant där tunt tyg som släpper in mycket ljus) På min skärm ser det ut som den plommonfärgade Karna (som jag råkar ha i vitt och brunt?)Kasnke de passar bättre på höstkanten när man vill ha mer mysigt? Eller så måste du vänja dig och låta dem hänga till sig, vilket inte är så lätt...



Här firar man fredag med takdropp, vindruvor och tvättstuga. Fast det känns rätt festligt ändå, tvättstugan är nyrenoverad!(men man undrar hur karlarna som fixade till den tänkte, mangeln har de satt tillbaka så att den står precis framför en bänk, så var sjutton ska man få plats att stå och mangla??!)

2009-03-20 @ 17:52:05
URL: http://tusenideer.blogspot.com
Postat av: Livet i byn

Jag håller också på att fundera på gardiner till vardagsrummet. Har svarta där nu och det fastnar en hel del hundhår i längderna. Funderar på vita hissgardiner under sommaren...



Tycker dina ser snygga ut på bilden.



~Livet i byn

2009-03-20 @ 18:19:38
URL: http://livetibyn.blogg.se/
Postat av: Anna

Här har du en till som funderar på vita gardiner till vardagsrummet framöver. Frågan är bara - kan det bli för mycket vitt?!



Jag tycker gardinerna ser fina ut, men samtidigt vet jag hur det är när det inte känns riktigt bra. Ditt häxan surtant citat gillas också ;-)



Ha en mysig fredagkväll du med! Kram Anna

2009-03-20 @ 18:40:12
URL: http://tomteboanna.blogg.se/
Postat av: Mirka

Så du är framme med sprayburken nu igen?! Tur du kommer på att man kan spraya så mycket. Själv hade man väl stått o bölat för att inte ringarna var i rätt kulör.



Det blir nog bra med gardinerna tror jag. Som grannen säger, du vänjer dig! Men testa annars att ha något i samma färg på motsatta sidan av rummet så kommer du nog att känna att gardinerna hör hemma där i fönstret. Man brukar vila ögonen bättre om färgen kommer tillbaka i andra änden av rummet.



Själv har jag plockat ner mina gardiner i vardagsrummet idag. Och jag som inte är nån gardinfantast tycker nästan att det ser bra ut så som det är hos oss nu :) Men nånting måste man ju ha uppe ändå...



2009-03-20 @ 18:59:39
URL: http://mirkajohanna.blogspot.com
Postat av: m a r i a k o d e n

Åh, vad du pysslar.....=)

Blir nästan lite sugen!!



Ha en bra helg! Själv gör jag en jobbarhelg....=(



Kram, kram!!

2009-03-20 @ 22:24:01
URL: http://mariakoden.blogg.se/
Postat av: Zizzie

Du får känna dig för ett par dagar och annars är det väl bara att gå på känslan att köra på vitt :)

Kram!

2009-03-21 @ 00:31:26
URL: http://zizzie.blogg.se/
Postat av: InneoUte-Malin

Vita gardiner tycker jag vore fint hos dig! Överallt förresten! :-) Om du ens behöver ha några gardiner alls? Med dina fina fönster tycker jag att det vore fint utan gardiner.

2009-03-21 @ 09:35:20
URL: http://inneoute.blogg.se/
Postat av: Milla S

Du är ju bara för härlig!! Och jag måste säga att jag känner igen mig när det gäller just gardiner nu för tiden, det är SVÅRT!!

Dock tycker jag att det blev riktigt fint med de gardinerna, så som det ser ut på bild. Först tyckte jag det såg ut som fransgardiner!!

Du får väl kalla dessa för dina påskgardiner och sen köpa likadana i vitt!

Kram och trevlig lördag!

2009-03-21 @ 09:40:16
URL: http://milla-andante.blogspot.com
Postat av: Mia

Jag tycker om dem i alla fall. Mina mungipor står upp! :)



Kram

2009-03-21 @ 10:12:59
URL: http://www.theswedishgirl.blogspot.com
Postat av: Monkan

Vaddå? Skulle det vara nåt fel på de där gardinerna? Härifrån ser det väldigt bra ut i alla fall men för att vara på den säkra sidan så kanske jag måste be att du skickar hit gardinerna ;-)



Passa på att ha lite murriga gardiner nu, så kan du byta till vita om ett tag, när det blivit ljusare ute. Ah så fiffigt att spraya ringarna.



Idag var jag nära att köpa en betongros, men det är ju en sån där tulpan som du har som jag helst vill ha ju.

2009-03-21 @ 18:17:25
URL: http://pysslaosyssla.blogspot.com/
Postat av: Emma

Jag tycker det ser jättebra ut! Men jag vet precis vad du menar med aha-upplevelse, men vänta du bara den kommer nog=) Skönt att du spreyar lite ialla fall, det är bra tecken;) Ha det bra, kramar emmsan

2009-03-21 @ 23:33:46
URL: http://www.hemochinredning.blogspot.com
Postat av: Dahlarna

Jag tycker att det ser superfint ut med gardinerna! Spraymålade du inomhus? I köket? Jag ahr ju fortfarande inte premiär-spray-målat än. Men nu har jag lite saker som måste sprayas svarta. Känns bara som att steget att påbörja, eftersom jag inte vet hur mycket det sprutar utanför, är stort & långt borta. Men imorgon får jag minsann ta mig i kragen & testa.



KRAMAR!

2009-03-21 @ 23:58:13
URL: http://dahlarna.blogg.se/
Postat av: MO

Vet precis hur du känner, jag känner så ofta, fast jag tycker faktiskt det ser jättefint ut, kram

2009-03-22 @ 15:53:05
URL: http://medaljongen.blogg.se/
Postat av: Therese - Lurans blogg

JAG tycker iaf att det blev snyggt! :-) Ibland behöver man en liten inkörningsperiod. Tror jag ska upp med några påskiga panelisar här hemma i morgon, trots att jag är less på paneler nu, men vill gäran ha något påskigare... Får se vad det blir.



Så ni ska/har kollat tatueringar - kul. Vad är det som ska piffas - alltså vad tatuerade du för 17 år sedan nyfiken Hoppas du får en fortsatt bra kväll och en bra start på nya veckan!



Kram kram

2009-03-22 @ 18:37:46
URL: http://lurans.blogg.se/
Postat av: Mrs. b

Jamen, gardiner är svårt! Tycker jag i alla fall. Man vill ju hitta just det man själv får en aha-upplevelse för (det hjälper ju inte att någon annan tycker samma gardin är fin).

Själv har det blivit ett och annat inköp innan jag fixade dom jag är nöjd med just nu:

http://mrsbandco.blogg.se/2008/august/gardiner-utan-symaskin.html

Men det är ju bara ett rum, förstår inte hur man ska lyckas hitta något passande till resterande rum i huset...

2009-03-28 @ 19:26:04
URL: http://mrsbandco.blogg.se/
Postat av: jessica

vilken mysig blogg du har:) jätte fint har du, vart har du köpt dom där lila gardineran?? är exakt såna ja vill ha till vårat datarum, du vill inte sälja dom:)

2009-10-15 @ 12:56:52
URL: http://jessisdesign.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0