Kivi i Rose-Lime har gjort sitt intåg hos mej

Jaha!!  Då satt man där med två ljuslyktor Kivi från Iittala med färgen ROSE-LIME. De är otroligt vackra speciellt tända då de skiftar i färg. Ropade in dem på Tradera för en billig summa tycker jag, 205 kr för bägge. Kom undan med en frakt på 36 kr för hon hade skrivit för billig frakt den skulle gå på 60 kr, det tackar jag för.

Hade glömt att jag lagt bud och när jag tittade hade jag vunnit, snopen jag blev eftersom priserna för dessa brukar ligga minst 100 kr högre. Tror att det har att göra med att auktionen avslutades på eftermiddagen när inte så många har en chans att vara inne på Tradera.

Ska ni sälja där rekommenderar jag er att lägga så auktionen slutar på kvällen för då är flest folk lediga och buden blir bättre. Har sålt supermycket där nu av mina förstora kläder så jag har kunnat köpa rätt mycket nytt för de pengarna, perfekt.

För mej som köpare kan det vara ett lyckokast att auktionen slutar på dagen om jag är ledig men oxå frusterande då man inte kan bevaka för man jobbar. Missade två auktioner i onsdags då jag jobbade kväll.

Här är ljuslyktorna i två olika skepander, testade kamerans inställningar lite.
Har inte en aning om vad jag använde för något till sista bilden med det var någon inställning med en bokstav, så bildad är jag på min kamera men det blev rätt bra iaf.





Här råder blogg-oinspiration till 100% vill jag lova, får tvinga mej att göra inlägg, läser andras bloggar men orkar ibland inte kommentera men för det mesta brukar jag lägga en liten kommentar iaf.
Typiskt på försommaren.....vet att det är fler än jag som känner så just nu.

I morgon är det Jönköpings marknad och det ska bli kul att gå bort på stan en sväng och se om man kan fynda nåt litet.

Ha en bra dag och kram på Er alla som förgyller min just nu tråkiga blogg med att titta in , ligger ändå runt 100 unika besökare varje dag, helt otroligt. TACK ALLA NI!

Kommentarer
Postat av: Joanna

Oh vilka kap. Tror minsann att du har rätt, det är helt klart färre som är inne o budar då auktionerna slutar på eftermiddagen.



Fy ja, jag är inte heller på blogghumör. Jag har fullt upp med att försöka jobba med min uppsats. Då jag är ganska less på att plugga så tar det mycket krafter att tvinga sig själv till att skriva.

Men snart är det sommar o då börjar jag jobba, yiiee.



Ha en braig dag nu!

2009-05-28 @ 08:00:26
URL: http://mittlivsomjoanna.blogg.se/
Postat av: Therese - Lurans blogg

Hoppas du/ni får en underbar dag. Och vilka vackra lyktor, jag längtar tills mina som jag vann dimper ner... Den som väntar på något gott ;-) Och tradera skulle man kanske pröva sig på, testa och lägga ut en bräda eller två... Tack för tipset. Varma kramar!

2009-05-28 @ 08:06:57
URL: http://lurans.blogg.se/
Postat av: pysseliten

Jag är en av 100 jag tycker det är jätte kul att läsa ,följer inte så många bloggar det blit ett 10 tal :) Man blir som besatt det är lite kul att se vad som hänt , tack för tipset om tradera :) Kvällstid bättre pris ,jag har ju sålt lite bokstäver i början av mars månad det gick så där.

Men ser att det går riktigt bra för en annan tjej kul :)Ha en bra dag :)

2009-05-28 @ 08:14:52
URL: http://pysseliten.blogg.se/
Postat av: Livet i byn

Åh, den är supersnygg den färgen. Jag har också kika på dem eftersom jag samlar på dem i alla olika färger. Man vet aldrig när man behöver en Kivi ;0)



~Livet i byn

2009-05-28 @ 08:21:53
URL: http://livetibyn.blogg.se/
Postat av: InneoUte-Malin

Jättefin! Kan tänka Kivi i alla färger.

2009-05-28 @ 11:07:22
URL: http://inneoute.blogg.se/
Postat av: Mia

Fabriksbutiken i Vingåker är inte särskilt långt från mig och enligt Katta på Hemma hos Katta bloggen så säljer de kivi lyktor för vrakpriser och även en hel del andra märken. Måste ta en dagsutflykt dit någon dag i sommar.

De lyktorna är ju bara så underbara!



Stor kram

2009-05-28 @ 12:52:24
URL: http://www.theswedishgirl.blogspot.com
Postat av: Monkan

Rose-Lime, de är ju så uuuuunderbart fina. Och så dyra, i butik, så vilket kap du gjort. Tradera säger du, hmmm, jag har en del att lära där… Vilka bra tips du kommer med, jag måste ta och utforska den världen.



Om de här inläggen kommer av blogg-oinspiration då är jag rädd för vilken press du skulle sätta på oss övriga om du skulle få in en gnutta av Inspiration :-) Själv har jag akut tidsbrist, sitter nu och skriver lite på jobbet, men jag åt ju å andra sidan lunchen vid skrivbordet.

2009-05-28 @ 13:43:36
URL: http://pysslaosyssla.blogspot.com/
Postat av: Fru Inredning

Vad fina dom var, härlig färg:)

Kram Kristina

2009-05-28 @ 15:47:02
URL: http://fruinredning.blogspot.com
Postat av: Mirka

Nämen har du handlat kivi-lyktor?! Var ju på tiden nu va;) Jag älskar den färgen på dem, men har varit allt för snål för att köpa dem.. men tradera är ju ett bra tips som sagt. Handlade hem helt nya kläder till barnen här om dagen faktiskt.



2009-05-28 @ 17:00:23
URL: http://mirkajohanna.blogspot.com
Postat av: Liw

grattis till kivi-oskulden! =)

2009-05-28 @ 20:43:02
URL: http://hilleshog.blogg.se/
Postat av: Ann

Superfin färg! Är ute efter sån oxå. Har bara inte kommit mig för.Skönt att du fick till så bra pris. Själv verkar jag ha otur o nästan allt jag bjuder på går upp en massa.

(hoppas inte huset vi bjuder på gör det!)



Kul med marknad. Skall på loppis på lördag. Hoppas hitta ngt kul.



kram o ha det bäst!

2009-05-28 @ 22:00:03
URL: http://tasstaylor.blogspot.com/
Postat av: Therése

Jättefina!

Ja, dom ju till sin rätt på den nedersta bilden :-)

Kan inte min kamera heller, så jag får alltid hålla på å testa mig fram tills det blir bra hi hi!



Ska nog också gå ner till marknaden en sväng tror jag!

Ser ut som det börjar molnar på, så hoppas det inte börjar regnar bara!

Ha en härlig helg!

Kram Therése

2009-05-29 @ 12:38:53
URL: http://idafiliphugo.blogg.se/
Postat av: Zizzie

Vilket kap! Man kan ha väldigt tur på Tradera när det avslutas på konstiga tider.



Man har lite mindre blogglust nu när solen tittar fram allt oftare men jag följer bloggarna precis som du gör men är lite seg på att kommentera. Man vill ju bara vara ute ju ;)



Ha en härlig dag och kram!

2009-05-29 @ 13:13:29
URL: http://zizzie.blogg.se/
Postat av: Inspirera Mera

Vilken härlig nyans på kivilyktorna!



Jag känner mig alltid lite konstig som inte blivit bloggtrött än, för jag förstår verkligen folk som blir det, speciellt nu när det är underbart väder ute. Tror det har att göra med att jag alltid blir gränsen till manisk då jag tycker något är roligt. En egenskap jag ärvt av min kära pappa.



Svar: Tack så mycket! Ha en trevlig helg, kram Sandra

2009-05-29 @ 14:33:37
URL: http://inspireramera.se
Postat av: Annas inspiration

Hoppas du piggar på dig snart

Kramis Anna

2009-05-29 @ 21:52:23
URL: http://annasinspiration.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0