Vi slank iväg till Ullared bara sisådär....

I går tog vi en tur till Ullared, vi hade pratat om det länge men inte kunnat bestämma så nu när jag känner mej ganska fit for fight igen så drog vi iväg. Ner med ett par Panodil o en bunt näsdukar i fickan och sen gick det ganska bra, fast visst var jag helt slut när vi åkte hem. Fast det är man ju alltid.
 
Linda fick köra både ner och hem, inte mer är rätt, jag som kört på henne så många ggr innan hon fick körkort. Tur vi inte är såna som springer där i typ 5 timmar utan det går rätt snabbt, ganska iaf. Det var inte heller mycket folk så det underlättar enorm.

Min glada privatchaufför dottern Linda:

 

Ska jag vara ärlig så har jag aldrig hittat så lite till mitt hem som igår. Tycker det var urplockat i hyllorna eller så var jag inte på sånt humör.

Hittade däremot en massa kläder och det behövs sannerligen framöver, garderoben är ganska tom efter resning. Har man inte mycket färg hemma får man väl dra till med lite mer färgglada kläder nu till våren och sommaren. Fast lite svart slank med oxå.....

Komma hem från Ullared utan lampskärmar har jag nog aldrig gjort och det gjorde jag inte igår heller......

En modell större skärm än den jag hade innan blev mycket bättre till lampfoten.



Nya skärmar i rummet.



Salt och pepparkar19,90



Det var allt i inredningsväg.

Slänger väl med ett par bilder på lite av kläderna....



Nu vägrar jag att vända mej och titta ut, för det snöar......... Där fick jag för att jag skrev om våren igår.
Fast på förmiddagen var det ett härligt soligt väder, hej och hå vad det svänger.


Kommentarer
Postat av: Joanna

Ullared minsann, det var ett tag sedan nu. Att du lyckas fynda kläder gör mig imponerad. Jag orkar aldrig trängas bland kläderna och leta en massa. Snygga var din inköp iallafall.



Ja jag vet tji fick jag som gick och fick vårfeelings innan idag när solen sken, nu vräker minsann snön ner här också.

2009-03-12 @ 19:43:05
URL: http://mittlivsomjoanna.blogg.se/
Postat av: Karolina

Dom där salt och peppar av juh läckra...

Måste nog försöka få min man och åka och titta vad de där är för ställe.

2009-03-12 @ 20:13:33
URL: http://viktkampen.blogg.se/
Postat av: Madde

snygga skärmar och du - vilken snygg layout på sidan :)

2009-03-12 @ 20:18:25
URL: http://alskadehem.blogg.se/
Postat av: InneoUte-Malin

Vad kul! Har nästan aldrig varit där. Får nog ta ett besök snart. Jättefina lampskärmar och hundarna var ju urkul! :-)

2009-03-12 @ 20:47:10
URL: http://inneoute.blogg.se/
Postat av: Lisa

Så roligt med Ullared! Snygga skärmar och häfta kar! Urk på snön ja! Men den försvinner förhoppningsvis lika fort som den kom! KRAM

2009-03-12 @ 21:42:24
URL: http://lisenis.blogg.se/
Postat av: Emma

Oj det lät trevligt, att bara göra det så där=) Snygga kläder och salt och pepparkaren var ju roliga=) Ja det kan man ju tänka sej att det inte skulle gå utan en lampskärm, men snygg e den;) Ha det bra, kram emmsan

2009-03-12 @ 21:45:40
URL: http://www.hemochinredning.blogspot.com
Postat av: Dahlarna

Jönköping måste var Sveriges mittpunkt... Du har ju nära till alla roliga saker/affärer... ;-) Gällstad är en annan favorit!



Fina saker du har handla & kläder brukar jag aldrig köpa där (förutom lite till barnen). Gillar allt du köpt, men favoriten blev den turkosa toppen! Vi ska dit i slutet av april - hoppas att den finns kvar då.... Vad skönt att ögonen börjar bli bättre! KRAMAR!

2009-03-12 @ 22:20:34
URL: http://dahlarna.blogg.se/
Postat av: Malin

Skärmarna var superfina ju! Usch ja för snöööö..nu vill man ha vår!!!

2009-03-12 @ 23:20:42
URL: http://carlssonkarlsson.blogg.se/
Postat av: Mirka

ja, det var den våren det. Nu är det bara vitt,vitt,vitt ute igen. Man ser knappt ner till de närmsta husen här längre.



Vilka snygga grejer du hittat. Jag har en vän på besök just nu som var där och spanade lampor igår också:)

2009-03-13 @ 00:30:50
URL: http://mirkajohanna.blogspot.com
Postat av: Monkan

Ah, kul med lite shopping :-) Jag läste förut i nån blogg att Panduro hade eller skulle öppna outlet i Ullared, var det igång? Det skulle ju vara rena himmelriket!



Snygga lampskärmar, jag skulle verkligen behöva några fönsterlampor, och några roliga skärmar. Har iofs några små tråkiga lampor i förrådet, skärmarna borde gå att fixa på nåt sätt "bara" jag kan hitta nya passande lampfötter.



Och kläder. Är det klänningar, gröna o svarta? Skulle jag behöva. Den turkosa skulle jag vilja ha.

2009-03-13 @ 00:39:42
URL: http://pysslaosyssla.blogspot.com/
Postat av: Therese - Lurans blogg

Ullared, har aldrig satt min fot där och enligt mannen skall jag inte heller få göra det ;-) Hi, hi. Men via andra så har jag förstått att man verkligen kan fynda där, gillade både dina lampskärmar och framförallt salt/peppar och peppar karen - det vore något för vår hundtokiga familj! :-) Och att man även kunde fynda kläder visste jag inte, gillar den blå tunikan jätte mycket. Den med en solbränd Mari i kommer att vara kanon!



Och du genomskådade mig lite igår, det var bara källaren och nedervåningen som fick sig en omgång igår, så trappen upp och övervåningen står på tur idag för att få en omgång med moppen.



En riktigt fin dag, och en trevlig helg önskar jag dig!



KRAM

2009-03-13 @ 08:16:24
URL: http://lurans.blogg.se/
Postat av: Livet i byn

Det är inte mer än rätt åt er ;0) att ni också får lite snö. Jag tycker grymt synd om mig själv när jag pulsar runt i meterhög snö här i ödemarken.



Snygg shoppingfynd, lyllos er som fått vara i väg på en sådan dag.



~Livet i byn

2009-03-13 @ 09:45:33
URL: http://livetibyn.blogg.se/
Postat av: MO

BARA SLANK IVÄG SÅDÄR!!!! Hur nära har ni till Ullared, era fuskisar...hihi...Jag som älskar att åka dit ville nästan sluta läsa när jag såg överskriften (för att jag blev avis, inget annat). Vad roligt att göra en sådan tripp med dottern, min dotter älskar (är kanske att ta i, men gillar) oxå Ullared (man har fostrat dem bra...hihi). Det är så mysigt att gå där med henne...Ska dit i vår någon gång, var så säker....

Tycker de där skärmarna var jättesöta, säkert bra pris med, o salt o pepparkaren är ju sååååå söta, jag har aldrig sett sådana innan.

Härligt med lite nytt i garderoben oxå, kan behövas fast jag brukar ofta komma hem med grå kläder, har kört fast i den "färgen" ("=kan man kalla det färg?).



Ha en skön helg vännen, kramar

2009-03-13 @ 12:26:48
URL: http://medaljongen.blogg.se/
Postat av: Fröken Fräken

Jag vill också kunna slinka iväg till Ullared och hitta snygga lampskärmar, för här finns det då sannerligen inga! De var säkert jättebilliga också, bara för att göra mig avis än mer... mutter, mutter...



Det var då för väl att du äntligen börjat kvickna till.. efter två veckors sjukskrivning så kan det nog vara rätt skönt att gå till jobbet, fast jag längtar verkligen till att vara ledig - tänkte smita tidigare!! :-)

2009-03-13 @ 14:46:54
URL: http://tusenideer.blogspot.com
Postat av: FURNISH.etc

Åh vad härligt med en tripp till Ullared! Salt och Pepparkaret var ju hur sött som helst! Vilket klipp. Och lamskärmarna är superfina! Trevlig helg!

2009-03-13 @ 17:01:23
URL: http://furnish.blogg.se/
Postat av: Martina

Åh jag tål inte Ullared, när jag var där senast var det så galet mycket folk så jag blev av med min kundvagn efter väldigt många svettiga timmar av trängsel. Jag tröstade mig med att köpa en massa godis precis vid utgången istället! Men snygga lampor har du iallafall =)

2009-03-15 @ 10:15:59
URL: http://skepparegatan.blogg.se/
Postat av: Bobo

Jag har den fördelen att jag jobbar på skolan i Ullared, så jag kan sticka in lite nu och då på Gekås. Jag kommer som väl är inte hem med lampskärmar varje gång....men något litet gulligt blir det nästan alltid.

I förra veckan praoade min dotter på damavdelningen på Gekås, hon hittade nya kläder varje dag. mycket snyggt ska jag säga. Ha de gott/ Bobo

2009-03-15 @ 15:50:19
URL: http://helalivetarettlarande.blogspot.com
Postat av: Mrs. b

Jag tillhör ju dom få (väl?) som fortfarande aldrig har besökt Ullared! Och det ligger ju inte ens långt bort. Nåja, vilket år som helst... :-)

Men fina lampor du fixat, gillar den översta vita mycket!!

2009-03-15 @ 19:44:36
URL: http://mrsbandco.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0