Nu känns det bra i rummet.....

när de vita gardinerna med 40 % rabatt från Hemtex kommit upp. Så ljust det blev då!!!!
Att det ska behöva vara så jäkla omständigt att hitta ett par gardiner som man gillar.

Men nu är de på plats och en sten har fallit från mitt hjärta.....nu ska de bara hänga till sej lite.

Har hängt dem på panelhållare som går att justera, hade två svarta och en silver (undrar varför jag bara hade en fattar nada?). Så i fredags åkte jag till IKEA för att köpa 2 svarta, men inte fasen fanns det några svarta kvar längre. Så det var bara att ta köpa en i silver och ta fram sprayburken igen.......prisa varde sprayfärger säger jag bara.

Nu ska det sys lite kuddfodral när orken, lusten och tyg hittas sen är jag nöjd (tror jag iaf).






Nu tog orken slut, har inte ens kommenterat hos någon idag men så är det ibland......kom ju hem vid lite efter 8 i morse efter ha jobbat 35 timmar i helgen. Lite trötter är jag allt......

Har ett gäng penséer som väntar att få komma ner i jord men de får allt vänta någon dag till, har iaf gett dem en skvätt vatten och det var ju inte illa för att vara mej.





Ha en bra kväll!

FOTOTRISS - En stad eller ort (gissa vilken)

Ny söndag, nya utmaningar i fototrissen som denna vecka har temat: tre bilder som visar upp en valfri stad eller ort.
Som en extra "twist" har Helena lagt till GISSA VILKEN.

För mej var inte valet svårt för här har jag alltid tillbringat/tillbringar mina somrar och det är en sk. "sommarstad" som kallas ostkustens pärla.

Dessa bilder är tagna i sommars under MC-dagarna en av denna stadens stora händelser en annan är den välkända Visfestivalen som hålls varje år. Nu är det väl inte svårt att gissa va?


Detta är verkligen staden i mitt hjärta!








För att se andra bidrag titta gärna in här:

Lite omflyttning i sovrummet

I går morse fick sovrummet en pytteliten omflyttning, Villagestolen fick flytta till "min sida" av sängen. Har retat mej på att jag fått gå runt sängen (pust, värsta motionsslingan) för att lägga kuddarna där på kvällen så jag puttade ner sängen mot fönstret och vips var det mycket bättre. (Det är mer plats vid fönstret än bilden visar)
Nu har jag oxå bättre svängrum vid garderoberna.

Tur jag inte satt upp nåt på väggen bakom sängen för det är inte kul att spika eller borra i de väggarna. Tidningsstället från Bruka ska upp någonstans men vet inte vart, det får tiden utvisa.

Har inte heller hittat nåt jag vill ha eller så är det menat att det inte ska vara nåt där.
Tycker ni att det ser kalt ut? Väggord kanske?

De ljunglila kuddarna köpte jag för ett tag sedan på Hemtex och de grå har jag hämtat hos dottern (byteshandel som vanligt).



Byrån jag hade i hallen har flyttat in i sovrummet.



I dag är det operation rumsgardiner som inleds, fönster snabbputsades igår och idag ska gardiner hängas upp.
De jag sydde förra veckan får vila till hösten. Sen är det jobbardygn som inleds 14,30 idag. ("Lilla" datorn hänger med så jag har full koll på Er).

Passade på att ta mej en magsjuka i veckan (andra i år) när jag ändå var igång med sjukdomar men nu har jag gjort årets ranson och lite till, nu får det vara nog. Förkylningen är över och jag är fit for fight igen, härliga tider!

Ha en bra helg och kram på Er!


Det våras för picknickkorgen eller vad hände?

Trodde våren var kommen sa den obotlige optimisten men ack vad hon bedrog sej men lite sol fanns det i sikte vid kl 6 på morgonen.

Så här såg det ut igår:




Hade funderingar på att hämta ner picknickkorgen som jag köpte förra året för en billig peng men det får nog vänta ett tag. Skulle varit skönt att sticka i väg men lite gott fika i korgen och bara sitta och hämta krafter på något mysigt ställe men det får tydligen vänta........


Dottern gillar IKEAS sommarmöbler.

När dottern och jag var på IKEA förra veckan hittade hon dessa underbara möbler och ville genast ha, men ekonomin är ju inte bästa tänkbara nu fast hon har fått sommarjobb så förhoppningsvis kan hon börja rätt snart och gå på timmar, alltid något. Underbart med tanke på att kommunen har så lite sommarjobb att erbjuda i år.

Mormor, den snälla människan ska sponsra med 500 kr till möbler så det är en bit på väg men vi ska avvakta lite och kolla Blocket. Kanske man kan fynda en hel grupp för den pengen och fixa till lite själv.

Dynorna och lyktorna har jag själv valt ut.......fast vet att hon vill ha en lykta men stöldrisken är stor så det får bli en kätting om den isf.

Gruppen heter Mälarö, dynorna heter Särö och lyktorna heter Solig.



Eget collage med bilder lånade från IKEA

Mari testar zink

Jajamen, jag som inte varit en zink-älskare tänkte att jag skulle testa det. Köpte ett stort fat på Blomsterlandet och några små gråa krukor och sen var jag hos Anna-K och köpte lite söta hjärtan att ha runt ljusen och lite andra småsaker. Vad jag tycker då?? Jodå, jag tycker det är mysigt och helt OK och det står nu på mitt köksbord och förgyller min vardag.

(Ljusen är limefärgade ( ser gula ut) och de hittade jag i skåpet här hemma så de får användas till de är slut.)



Inte så att jag inte har gillat zink för det har jag gjort, men inte hos mej själv. När jag har tittat i andra bloggar har det smugit sej på mej. Så testa lite är ju alltid spännande......





Ursäkta att jag inte har kommenterat i den utsträckningen jag brukar göra men helgen har varit lite konstig, har nog tagit igen en massa sömn speciellt efter min jobbarnatt fredag-lördag.

Ha en bra dag och sköt om Er!

Fototriss-Kraft

Letade i arkivet efter foton till veckans fototriss som har temat KRAFT men inte 17 hittade jag några så det var bara att använda fantasin vilket inte alltid är så lätt så här på söndagmorgonen. Fram med kameran och här är rykande färska bilder som jag tolkar kraft:

Kökkranen på med full KRAFT:



När jag ändå sprang ut till tvättstugan tog jag med kameran och där centrifugerade det med full KRAFT



Utanför ytterdörren låg denna påse med kossebaj som ger KRAFT åt växterna (förhoppningsvis)



Här hittar du mer

Ha en härlig dag alla ni där ute!!!


Om de nya gardinerna tycker jag inte!

Att det ska bara så förbannat svårt rent ut sagt att hitta ett par gardiner till rummet som man får en aha-upplevelse av.

Det får jag definitiv inte av dessa, fast de ger bra mycket mer ljus än de svarta,skulle väl vara ända fördelen så känner jag nu iaf. Ville ha in lite färg och det fick jag med råge.

Har inte lagt upp dem ännu för jag vet inte om de ens ska hänga där.......fast har inget annat att byta med just nu så man det är väl lika bra att vänja sej ett tag iaf. Har inte ens hängt dem snyggt utan bara mer "kastat" upp dem.
(Fördelen med detta tyget är att det inte bleks av solen för den är riktigt stark på den sidan av huset.)

Men som grannen sa: Du gillade ju inte de svarta "bordellgardinerna" heller i början, kanske du vänjer dej.
VILL HA VITA GARDINER NU!

Om man säger att jag inte jublar och står på händerna just nu utan har mungiporna nere vid fötterna känns mer rätt, kanske är för att jag sovit några timmar oxå för jag ska jobba i natt.





Sen räckte inte de svarta ringarna men hade en massa silverfärgade så sprayfärgen åkte fram, lite aha-upplevelse iaf.



Dottern och jag tog en tröstrunda till IKEA och köpte varsin korv och sen bort till IEMS och köpte lite annat gulligt så lite glad är jag iaf.

Ha en härlig fredag kväll !


På fondväggen.......

har jag nu fått upp några saker men vet inte om det ska vara där........operation omflyttning är nog på G snart.
Funderar på att ge fåglarna en omgång svart matt sprayfärg, vad tror ni om det mina vänner??



Ang gardinerna, så är de färdiga och jag är lika färdig, vart tog orken vägen? Fönster ska putsas och gardinerna strykas.
Fick mess från dottern idag: Fönsterputsare sökes! Svaret blev: Kolla Blocket eller Jönköpings Posten där brukar en del annosera att de kommer och putsar fönster för en billig peng.....

Jobbar natt i morgon så då ska jag nog hinna ett och annat på förmiddagen......Är skraj för att sätta upp gardinerna, kanske gillar jag dom inte alls, det är inget mönstrat tyg eller så men färgen.....Jaja, har jag vant mej vid de svarta "bordellgardinerna" vänjer jag mej väl de nya oxå.

Om det är någon som inte följt bloggen och undrar vad jag har på TV-bänken så är det små högtalare och det runda som står på kubhyllan är en subwoofer.....Ger faktiskt ett riktigt bra ljud.



Nu ska jag dricka lite kaffe så jag blir lite piggare!

Ha en bra kväll alla vänner där ute......Kram!

En utmaning om Mitt liv ur tre vinklar

Har fått en utmaning av Mirka att fånga mitt liv ur tre vinklar.....

Så här går det till: Utmaningen följer att bloggaren väljer ut en valfri plats i sitt hem och fotografera åt tre olika håll. Lägger ut bilderna med en liten beskrivning på sin blogg och skickar sedan vidare utmaningen till sex olika bloggar. Länka till dessa bloggar och bloggen du fått utmaningen från.

Mitt liv just nu går väl på sparlåga men har tagit mej an en utmaning till och det är 11 meter tyg.......så här kommer mitt liv ur olika vinklar just nu med 11 meter tyg på G:

Sitter i soffan och nålar lite och då ser jag framifrån på bordet nålar och annat krafs....rullborsten är för att tyget fäller små trådar.....betongljusstaken, fyndet för 10 kr har precis blivit tömd på uppbrunna värmeljus, används flitigt vill jag lova.




Tittar jag åt vänster ser jag mitt sideboard, resten av tv-bänken, hallen. Ja, man ser nästan hela lägenheten härifrån.
Om jag böjer mej fram lite ser jag en del av köket. Min vas från ASA och ljusstaken från Bruka och fotot på min barn som små är nog favoriterna här hemma.....



Tittar jag åt lite höger ser jag in i dator/syrummet, ett av rumsfönstren......och sen ser jag och känner 11 meter tyg vid min högra sida oxå som kallar på min uppmärksamhet men jag nonchalerar det och går ut i köket och tar lite kaffe ist. Låter bra va???  Är ledig i morgon (jobbar kväll idag) så hinner jag inte sy färdigt idag vilket jag tvivlar på så får jag offra morgondagen.



Jag lämnar nu vidare detta uppdrag till den som känner sej manad........
Tror att det cirkulerat ett tag nu så jag vet inte vem som fått och inte fått men häng jättegärna på!!!!!!

Ha det så gott!!!






Fototriss- Spegelbilder

Veckans   är SPEGELBILDER, denna vecka blir det inte färska bilder utan arkivet har fått stå till tjänst för tiden är knapp eftersom jag ska iväg och jobba.

Detta foto tog jag när var i Stockholm i somras, man kan se molen spegla sej i fönstren...värsta trista vädret tyvärr.
Hammarby sjöstad tror jag det heter va??



När jag skulle jobba i Gränna i maj hann jag ner till hamnen för att ta en bild på Ebba Brahe



även badlagunen i Gränna förevigades......detta var i maj, så fy för att bada då i Vättern även om det är i lagunen.



Ha en härlig dag alla ni där ute!!!

Lite fredaggodis......

följde med mej hem från IKEA idag och 11 meter tyg, en lampa, en korg (fyndvaror) och en jäkla massa hundbajspåsar till grannen, nja till hennes hundar givetvis.

Testade en annan lampa igår med lampskärmen jag hade i sovrumsfönstret innan och den blev sonen spekulant på.
Han är så skön, hans kommentar igår var: Så som du byter och fixar har du väl lite över.......
Visst har jag det....lampskärmar iaf.



Så nu sitter jag här och dricker lite kaffe och äter Anthon Bergs mandelägg och chokladägg....10 kr påsen på IKEA, dyrt eller billigt? Gott är det iaf. Väntar på att det ska bli Skidskytte på TV och sen blir det väl lite slöttittande resten av kvällen.



I morgon ska jag börja jobba, har haft ledig dag idag. Gott att vara tillbaka i matchen igen.
Fast är rätt förkyld än det märks på förbrukningen av pappersnäsdukar men annars mår jag nästan helt prima.

Ha en skön helg alla ni där ute!!!!

Vi slank iväg till Ullared bara sisådär....

I går tog vi en tur till Ullared, vi hade pratat om det länge men inte kunnat bestämma så nu när jag känner mej ganska fit for fight igen så drog vi iväg. Ner med ett par Panodil o en bunt näsdukar i fickan och sen gick det ganska bra, fast visst var jag helt slut när vi åkte hem. Fast det är man ju alltid.
 
Linda fick köra både ner och hem, inte mer är rätt, jag som kört på henne så många ggr innan hon fick körkort. Tur vi inte är såna som springer där i typ 5 timmar utan det går rätt snabbt, ganska iaf. Det var inte heller mycket folk så det underlättar enorm.

Min glada privatchaufför dottern Linda:

 

Ska jag vara ärlig så har jag aldrig hittat så lite till mitt hem som igår. Tycker det var urplockat i hyllorna eller så var jag inte på sånt humör.

Hittade däremot en massa kläder och det behövs sannerligen framöver, garderoben är ganska tom efter resning. Har man inte mycket färg hemma får man väl dra till med lite mer färgglada kläder nu till våren och sommaren. Fast lite svart slank med oxå.....

Komma hem från Ullared utan lampskärmar har jag nog aldrig gjort och det gjorde jag inte igår heller......

En modell större skärm än den jag hade innan blev mycket bättre till lampfoten.



Nya skärmar i rummet.



Salt och pepparkar19,90



Det var allt i inredningsväg.

Slänger väl med ett par bilder på lite av kläderna....



Nu vägrar jag att vända mej och titta ut, för det snöar......... Där fick jag för att jag skrev om våren igår.
Fast på förmiddagen var det ett härligt soligt väder, hej och hå vad det svänger.


Jag tror det börja verka vår banne mej......

Nu har det börjat ta fart i rabatterna här på Kålgården. Rabatter och rabatter kan ju diskuteras, vi har stoppat ner lökar lite överallt bland buskarna för att få lite färg.

Vi får ju inte knappt ändra på något i våra trädgårdar här för de är Q-märkta som det så fint heter. Fast lite buskar ska vi visst få plocka bort för de tillhör inte "det ursprungliga" eller vad det nu var.

Är mycket med där Q-märkta, jag vet att inga träd får tas bort iaf och gångplattor måste beställas från Öland, husen yttre får inte ändras på m.m. Vi har ett samarbete med Länsmuseet som gör det lättare för föreningen att veta vad vi får göra och hur det ska se ut.

Ska traska runt här någon dag och ta lite kort på de mysiga husen och innegårdar vi har här och visa Er. Det är som att gå tillbaka många år i tiden. Förstå att jag stormtrivs här.....................

Jag som knappt varit utanför dörren på dagtid blev himla så snopen när jag upptäckte att det hänt så mycket på bara någon vecka. Fullt fart med andra ord.....
På lördag ska Cissie och jag ta en liten trädgårdsstund med lite rensning och småfix, hoppas vädrets makter är med oss.



Rosorna kommer......






Jag fick en utmaning......

av Sandra med bloggen Inspirera mera om att det är viktigt att älska sej själv. I love my self!!!

Det har väl inte varit så värst mycket jag älskat hos mej själv ett tag nu med tanke på att jag varit så vissen men tack o lov börjar det vända nu så jag kanske kan hitta nåt iaf......Jag gör ett försök!



Reglerna är så som följer:

1. Placera ovanstående banner på din blogg.
2. Lista tre saker på din kropp som du är särskilt nöjd med.
3. Länka till den du blev utmanad av.
4. Skicka till 3 personer som du tycker borde vara extra nöjda med sig själva.

3 saker jag är nöjd med:
1. Min rumpa, som krympt fem storlekar på 1 1/2 år.
2. Mina händer som är inte så snygga, men jäkla så bra att ha för att fixa med......
3. Mina blåa ögon.....skönt att fått tillbaka sin normala ögonfärg och att se ordentligt igen.

Så gott, det var ju inte så svårt..........

Man ska ju skicka denna vidare till 3 personer och sånt tycker jag är svårt men jag skickar den till Therese och  Malin och Maria med bloggen Inne & Ute.  Vill gärna skicka till alla för alla ska ju vara extra nöjda med sej själv eller hur?




Ha en bra dag där ute!!!!

Betong igen........

Jag är nog inte bara sjuk i brakförkylning och ögoninflammation utan har nog fått en släng av betongsjukan oxå...

Har blivit helt frälst i det, funderar på att försöka gjuta lite själv sen framöver när jag piggnat till, det kan väl inte vara så jäkla svårt eller?

I lördags proppade jag i mej två Panodil och försökte snygga till ögonen lite och tog en sväng bort till Maxi (matinköp) och sen till Blomsterlandet och inhandlade tulpaner, en betong-tulpan och en betong-ros. Intill där ligger en secondhand så jag tog mej en snabbvisit in där och hittade en lite vas i betong för 10 kr , så nu har det hamnat på brickbordet som är under ständig förvandling.

Ska försöka kapa av lite på tulpanen för den är för hög för vasen men det får bli när krafter finns.

Måste bara få säga att stjärnljusstakarna för 5 kr st är nog mina favoriter här hemma.......jag vet inte riktigt varför, men så är det.



Sen var det sovdax för det var precis vad jag klarade av.
Är fortfarande genomförkyld och ögonen är ett kapitel för sej. Tror aldrig jag varit så här förkyld i hela mitt långa liv......usch!

Köpte mej lite böcker på bokrean på Maxi så nu väntar sängen och en bra bok......jag tar dagen som den kommer fast det är frustrerande kan jag lova.....går och småpysslar lite mellan vilovarven.
Jag är sjukskriven av läkaren veckan ut, då har jag varit hemma över två veckor och det får väl va bra så va??

Kram från mej!!!

Fototriss - Färgkontrast



Fototemat i denna veckas fototriss handlar om att hitta färgkontraster. Klicka på länken här för att se alla andras bidrag denna omgång.

Så när jag vaknade vid 4 -tiden var det bara på med kappan och ut och fota, lite kallt om benen tyckte jag nog allt att det var men som tur var behövde jag bara gå utanför dörren för att hitta lite......

På trottoaren utanför min entré finns detta hinder



Bakgården: Rött mot grått



Entrén Blå dörr mot vitt och grisrosa.


Utlottning-Tävling om budskapsbräda.....

Den här utlottningen vill jag absolut inte missa.......

Det ni kan vinna är en budskapsbräda gjord av Therese som har
Luransblogg - en äkta ©seLes med andra ord ;-). Texten på brädan är Home Sweet Home. 

Hur utlottningen går till får ni veta mer om när ni trycker på länken ovan.

Så underbar och den ska bli min............kom till Mari du fina budskapsbräda!



 Utlottningen pågår till och med söndagen den 29/3 kl. 24.00.

Såååååå jäkla trist rent ut sagt!!!!!

Så här är läget hos mej just nu:




Masade mej iväg till doktorn på morgonen iförd läsglasögon för jag kunde inte visa mej utan att dölja lite av mina ögon.
Tur jag inte hade dem när jag körde bil för när jag ska gå och ha läsglasögonen på mej samtidigt blir det lite lustig steg ibland, jag lixom trampar luft eller går lite konstigt.

Skickade ett kort på min vackra ögon på mobilen till min kusin och fick tillbaka ett MMS med en gubbe som gapskrattar och så står det: Jag skrattar bara jag ser dej......... förstår henne fullt ut. (Har faktiskt ett kort i datorn på hur jag såg ut men det vågar jag inte lägga ut här, tur har jag blivit lite bättre nu.)

När läkaren såg mej sa han bara att det var den värsta förkylning han sett och hört på länge och så blev jag sjukskriven till i slutet på nästa vecka. Fick ögondroppar mot infektionen i ögonen som tydligen är väldigt smittsam.

Så blev min helg som jag tänkt tillbringa med mina kusiner och kompisar i Norrköping i den nya vedeldade tunnan och sen skulle jag ju gjort stan oxå........Vad jag tänker vågar jag inte skriva här.........

Kylskåpet gapar tomt men Maxi öppnar ju 07,00 i morgonbitti så jag får väl smyga bort då eller precis innan 22 i kväll.

Min snälla granne köpte lunch till mej idag, hon ringde och sa att den hängde på dörren, tack för att du finns Cissie och även Linda som räddade mej med en sallad igår.

Får väl titta på denna vackra påskliljeväxt jag köpte förra veckan nu när jag börjar kunna se ordentligt igen:



Ha en skön helg alla ni där ute!!!




Lite hallnytt och förkylningsgnäll......

Förra veckan såg jag en annons på Blocket att en karl sålde ett helt nytt överskåp Faktum från IKEA 80 cm bredd för 120 kr och vips så var jag ägare till det. Ihopskruvat och hemleverat till dörren för det priset, inte illa..
Ingen hemlighet att jag gillar Blocket va?

Har funderat länge på att flytta byrån till sovrummet och göra mej ett skåp till hallen så jag kan ställa in jobbarväskan (den är inte så liten den inte) och lite annat smått och gott i, den här lösningen blev perfekt. 

Så det blev ett IKEA race i lördags (med några Panodil i kroppen) för att inhandla dörrar 110 kr/st, gångjärn 80 kr och handtag 20 kr (ben fanns hemma) och sen till Silvan för att köpa en skiva i limfogträ 120 kr som jag betsat svart/brun. Tog en skiva som var tjockare än den jag har till skåpet i datorrummet.

Jag fick genast en spekulant på skåpet, dottern givetvis....men det är baaaaaaaara mitt.

Testar just nu med lite rött på skåpet........letade lite i gömmorna och hittade detta jag köpte på Village rea efter jul. Tror faktiskt jag gillar det. Eller så blir det nåt grönt framöver, vi får se....
En ny lampa skulle sitta fint oxå, har redan sett ut en.....denna får hamna i sovrummet på byrån igen.



En tavla som jag haft i rummet över "Villagehörna" innan jag målade om får hänga där provisoriskt.
(Vad jag tycker om att de sätter "proppskåpen" så där snyggt förtäljer inte historien men ni kan nog ana)



Innan skivan var på plats.......



Jag är inget undantag vad det gäller att vara sjuk tydligen. Av mitt halsonda, huvudvärken och febern har jag nu fått en rejäl förkylning, när jag vaknade i morse var jag t.om förkyld i ögat.....morrrrrrrrr, jag som ska åka bort över helgen. Nu vet jag inte om jag kommer iväg,får väl sitta här annars och titta på min hall..................och tänka på kusinerna som badar i den ved-eldade tunnan, bastar, festar och äter gott.


Hur förvarar ni era värmeljus ???

Den frågan vet jag att Livet i byn ställde för ett tag sedan och jag har mina så här:



Doftljusen har jag i en mysig skål från Carin Kry som kostade 39 kr på Ohlsons och de vita vanliga värmeljusen i denna glasmojäng (vet inte vad det kallas), den är köpt på EKO iaf för 79 kr och jag gillar den skarpt, att jag inte har doftljus i den beror på att jag vill kanske ha den till annat sen och det är ju inte så gott om skorporna eller godiset smakar citrus eller vanlij.....

Doftljusen är från IKEA och luktar helt underbart, inte för starkt och inte för svagt....perfekt med andra ord.

Fast det hade jag ändå inte känt nu för här är lite sjukstuga precis som hos många andra, haft feber, har halsont, så är det någon som vill köpa en hals billigt så får ni ta min för en ringa peng..........nyser och är allmänt trött.





Dra på trissor, jag har min Cult-ljusstake framme......jag som är lite Cult-trött av mej annars.

Jag har helt plötsligt en mini-Hampen

Smart att köpa en vita matta att ha i rummet där man sitter och hasar jämt och ständigt, men mattan Hampen från IKEA är ju ingen dyr historia och när man kan återanvända en del av den så blir det ju lixom jättebra.

Min kära Hampen hade kaffefläckar efter en djupdykning i höstas med kaffekoppen i handen (stukad fot som resultat oxå), en rejäl senapsfläck efter en god skinkmacka i julas och lite annat smått och gott.  När man alltid går barfota blir ju inte mattan snyggare precis.......har aldrig stumpor på mej inomhus, vinter som sommar är jag strumplös, glömmer t.om ta på dem ibland när jag åker och handlar nu i vintertid.



Under bordet var den helt OK. Så jag gjorde slag i saken och helt sonika skar ut den biten som var vit och fin så nu har jag en mini-Hampen i mitt sovrum. Det var superlätt att skära till och den verkar inte fälla trådar nåt speciellt heller. Ett halkskydd under är att rekommendera annars kan det bli en halkig historia och man kan få en stukad fot som resultat.

(Tror jag såg att man kunde göra så här med Hampen hos Malin  hon hade det i ett kollage om jag inte minns helt fel)

Jaha!! Så ni ville se en bild på mina nya kuddar oxå??? Det kommer och lite annat i sovrummet oxå....

Här är en bild från i maj när jag köpte den, då var den vit och stolt:



Måste ha kastat bilden för jag fick kopiera från inlägget....vad annorlunda det ser ut nu lite överallt i rummet.....ständiga förändringar.....

Rummet har fått en ny ryamatta om jag ska visa snart, var sak har sin tid.....

Ha en bra dag!!!
Bry er inte om koden nedanför den är för att uppdatera så det blir rätt utseende i Bloglovin...

<a href="http://www.bloglovin.com/blogg/22422/mariliteavvarje?claim=kf4eqn18pe7">Följ min blogg med bloglovin</a>


Fototriss-Bokstavstriss F eller T

Så var det så dags igen för Fototrissen, tror det är 4:dje gången jag är med och det är jättekul.....

Normalt sett är ju inte Fototrissen en tävling men denna vecka är ett undantag, trissinlägg som kommer in t.om kl 23 idag (söndag 1/3) är med i tävlingen sen är det gamla vanliga hederliga Fototriss som gäller resten av veckan.


Temat för denna veckas Fototriss är en Bokstavstriss med antingen bokstaven F eller T.

Här kommer mina bidrag på bokstaven T:

En riktigt vacker tulpan dock inte äkta som syns.

Jäklar fick en kommentar att det inte var en tulpan utan en ros och visst fasen är det ros, var nog lite trött vid tillfället. Hade ju t.om döpt den till konstros.............ja så kan det gå, hoppas jag är ursäktad.....



Här kommer tulpaner iaf:





Ut i trapphuset och tog ett foto. Usch, det såg inte så välstädat ut där inte.




Trassel av kablar, det trådlösa samhället......trodde jag använde trådlöst modem, hummmm!



RSS 2.0