Hallen nu och då i "nya" lägenheten

Lite svårt att hålla igen på fixandet här hemma har jag allt trots att jag bara bor i andra hand och inte vet vad som händer ännu.....men jag har hoppas och håller tummarna för att jag får bo kvar...stormtrivs verkligen.

Hallen har fått sej en makeover i form av vitt på väggar och alla dörrfoder och golvlister har fått några lager färg. Inte kan man bara måla väggarna vita och strunta i resten för då ser det halvfärdigt och det är inte min grej riktigt.

Väggarna är målade med Beckers Elegant Väggfärg en färg jag verkligen kan rekommendera. Täcker otroligt bra och man får som sagt var oftast vad man betalar för.

En rejäl bra plastmatta har jag oxå köpt.....praktiska färger.Tyvärr så har min stationära dator inte behagat stånka igång sen flytten så nu är den på lagning hos sonen så jag sitter här med min minidator och det är otroligt jobbigt att surfa runt med den i längden.

Kommer nog igång att blogga mer så snart den är fixad eller en ny är inhandlad.

Ha det så gott alla ni där ute.....så ses vi och hörs!

 


Saknar Er så mycket.....

mina bloggvänner men har inte haft tid att besöka Er för det har varit full rulle som ni kanske förstår.

Nu börjar jag landa men återkommer ännu inte på ett tag på allvar....

Ville bara säga HEJ och tack för alla gulliga kommentarer i mitt förra inlägg.

Nu ska ni få se en snygg tapet och ett kaos som var förra lördagen fast då hade jag ändå röjt rätt bra när jag tog bilden, detta rum ska bli dator-sy-gästrum framöver.

Det som är så skönt att jag inte har nåt förråd längre utan har fått rensa nåt enormt. Sortergårdens störst kund just nu....IKEA har fått rätt många besök av mej sen förra lördagen.....

Ha det så gott och på återseende!

Sorry.....

men nu lägger jag bloggen på is ett tag.........finns varken tid, ork eller lust.Ha det så bra alla mina bloggvänner och ni andra oxå givetvis.

KRAM!

I dag för 25 år sedan....

tittade en lite kille ut på 2750 gram och han fick namnet Dick. Min älskade son fyller alltså idag 25 år, tänk vad åren går.

I morgon blir det kalas och det är alltid lika spännade att se vad han bjuder på, har blivit lite av en mästerkock, lagar underbart god mat och bakar nyttigt bröd, ja inte fasen brås han på mej iaf.

På nyårsafton hade han och hans bästa kompis 50 års fest ihop, de hade hyrt ett kanonställe och bjudit massa kompisar, det blev en lyckad afton har jag hört det ryktas om.

Så här fina var de då: Dick i vit smoking och Erik i frack, tjusiga värreÄven lillsyster fick vara med på bildMåste även visa Er en bild som är tagen 1989 av Jönköpings Posten då var man ung och vacker nu är man varken eller:-)
Men det är bara att gilla läget....Ha en härlig helg alla ni där ute och var rädda om varandra. KRAM!
RSS 2.0