Mer ordmolm.......

I brist på annat kul kan jag ju visa Er mina senaste alster i ordmolnsväg.
Det är sångtexter hämtade ur Dirty Dancing (min favoritfilm).

Har lite bloggtorka just nu så håll till godo för man vet inte när nästa inlägg kommer.



Idag blir det lite solning och sen iväg och jobba vid 16-tiden, återvänder hem vid 07,00 i morgonbitti.


Hemma igen!

Nu har jag kommit hem efter en långhelg i Västervik. Jag har haft det så himla bra så jag skulle kunna vända direkt och åka tillbaks. Vi har varit ute med kusinens båt och solat och en massa partyparty som innebär sena nätter. Vi har varit ut varje kväll/natt, bäst att passa på.

Detta blir bara ett snabbinlägg för jag tvättar och sen väntar solen igen.

Och vet ni vad? Jag har inte varit i en enda affär så lustigt men ganske skönt.  Värmen och solen gör att jag inte har lust att springa i affärer, det får jag göra när det är skitväder.

Köla lite grann är mysigt!











Idag pyser jag till Västervik

Idag ska jag bara jobba mellan 07,45 -12,30 sen är jag långledig, har dealat med min underbara chef (bästa chefen i hela världen) att jag även ska vara ledig på måndag.

Jag ska jobba lite speciellt nästa vecka med sovande jour och bl.a en långpass på lördagen 9,30-21,15, ja ni läste rätt så långt pass och turen är inte delad. Fast det är på BST (bostöd) och då är det ganska rörligt och omväxlande.
Ge och ta är det som gäller på mitt arbete.

Ska bli kul att träffa lite kusiner och parta lite med dem. Det är ju MC-dagarna i Västervik och då är det fest som gäller ut på Gränsö. Inte för att jag gillar MC nåt speciellt men det är ju alltid kul när det är lite feststämning.
Bl.a kommer Jill Johnsson att sjunga.

Och så fyller ju kusin Madde år idag och det ska jag minsann fira........................Grattis gumman!

Här kommer en bild på båtmansstugorna i Västervik


http://web.telia.com/~u49013728/batmansgrand.htm


Jag har hittat ett bra gömställe, vill ni se??

Jag har hittat ett jättebra gömställe för mina saker som jag har på G eller haft på G.
BAKOM MIN SOFFA!!

Det trodde ni inte att jag hade så stökigt va? Men det bjuder jag på!

Orkar inte springa upp på vinden varje gång jag fixat nåt eller ska fixa nåt, jag ställer det bakom soffan så syns det inte. För vem 17 har bakom min soffa att göra?



Jag har bytt kuddar i soffan nu ( de gamla ligger där om jag byter tillbaka) och sen ska jag göra tygtavlor och ta med till Västervik (ramarna) men i morgon ska jag upp på vinden och lämna lite saker men även ta ner en hel del som ska med till Västervik. Gardinerna ska till Myrorna även den gamla innekudden ska hivas iväg till sortergården imorgon.

Testar om jag gillar de nya kuddarna men har inte kommit på det ännu!  Blev en liten färgklick iaf.
Köpte dem på Halens i våras för en billig peng. Tycker det är lite små, bara 40*40.



Vill ni veta en annan sak? Verktygslådan och borrmaskinen/skruvidragaren har stått på golvet i mitt sovrum nu i två veckor, hinner inte ställa in det förrän jag dra ut den igen. Men har lovat mej själv att i morgon ska jag ställa in den och där får den stå tills söndag iaf kanske måndag.



Regnet det bara öser ner..................

Jaha, då regnar det igen. Känns som det inte gör annat nu. Ska ju bli finare väder nu framöver men då jobbar ju jag, typiskt.

Fast jag ska vara långledig i helgen och bege mej till ostkustens pärla Västervik och träffa mina underbara kusiner och andra släktingar så då blir det många härliga skratt vill jag lova. Det kan jag behöva just nu. Längtar.......

Mitt sopsorteringsfynd (solsängen) har inte blivit så mycket använd om man säger så.......................



Grått och trist kl 5,50 idag


Nu blev det kaos i hjärnkontoret!

Jag hade ju bestämt mej för att köpa de svarta stolarna från Mio och vad händer då?

Jo, jag hittar via
Madde en vit lampa på IKEA som jag vill ha. 





Inte kan jag ha svarta stolar, vit lampa och mitt ekbord. Har inte tänkt byta bordet så det är inget alternativ.

Ska jag nu välja vita stolar iaf fast jag tycker att svarta är snyggare just till ek?
Eller svart lampa som jag egentligen inte vill (fast den är skitsnygg) och svarta stolar?

Vet varken in eller ut just nu samt att jag inte har någon Blogg-lust så kanske tar jag ett uppehåll eller så är det bara igår och idag jag känner så. Kanske jobb-deppig?

Vi får se!

Farmors gamla ljusstakar

Jag visste jag hade ett par ljusstakar jag fick efter min farmor men att leta på vinden är som att leta efter en nål i en höstack ungefär. Kartonger står på varandra med dotterns "flyttahemifrån" saker.  Efter lite detektivarbete så hittade jag dem. ( fick med lite innekuddar ner oxå till lite nytt i soffan).

Fick dessa 1976 men har nog aldrig haft dem framme, men nu har jag sett att det är på "modet" igen så varför inte släppa in dem i vardaglivet. Ligga där på vinden och trängas år in och år ut, hur kul är det ?
Kanske packas de ner igen men ska testa om jag trivs med dem......inte riktigt "jag" men man kan alltid ge dem en chans.

Och så vad det det där med Photoshopandet: Överdriven ram men jag testar mej fram, drömmer mardrömmar om pixlar, layers, image, penslar och trollstavar, beskära hit och dit och mer där till.......................fast det är rätt kul.

Jaja, här är de iaf:




En del stackare har ju fått börja jobba oxå...............känns så där lagom kul., men det tar några dagar så är man i den gamla vanliga lunken igen.








Ny gardin hos sonen äntligen!

Mamma och jag var och piffade och puffade lite hos Dick idag fast han hade som vanligt välstädat och fint, men att jag ska behöva komma med stora borrmaskinen och hänga upp gardinbeslagen som släppt från väggen i rummet är ju lustigt när han kan få ihop en hel bil nästan själv.

Nu har äntligen gardinen kommit upp i köket. Mormor har sytt den för jag hade ingen lust. Köpte en tunn trästav och trädde i  där uppe och sedan två små ögelkrokar på baksidan för att hänga den i väggbeslagen som redan fanns, gick utmärkt.

Den gamla gardinstången trädde jag i längst ner för att få tyngd. Så nu har han en slät och stram gardinkappa.
-Vad ljust och snyggt det blev, var kommentaren jag fick.

Lite bilder hemma hos Dick igen:

Nya gardinen i köket. Den röda saken är högtalare som de hade förr när det var utebio om jag inte har helt fel. Vita stolar/fåtöljer och där låg visst en svart hjälm, tror han har den när han kör på bana t.ex Mantorp. Rumsfönstret med bara oäkta växter och lampan han fick i födelsedagspresent av sin ömma moder.



Och givetvis en liten bild på bilen Mazda RX 7





Testade att göra ordmolnstavlor

Såg Tjohalias inlägg om ordmolnstavlor och var tvungen att test som så många andra tror jag.

Lyckade att göra en ram i Photoshop runt den, det tar sej sa pyromanen.........

Tog bl.a en låttext ur Everbody hurts av R.E.M och det blev så här:


Testing, testing, Photoshop = fattar inget.

Är jag bara trög eller är jag trögast?

Sitter och tragglar med Photoshop och hoppas att jag någon dag ska bli lika duktig som andra bloggare. OBS! hoppas skrev jag, just nu känns det långt borta.

Stackars sonen, jag telefonterroriserar honom men det får han ställa upp på annars blir det inga nya köksgardiner eller väggkuber i morgon.

Testade med lite saker från Jotex men det blev inte så bra men övning ger väl färdighet eller?
(Gäller kanske inte alla)

Mattan längst ner blev visst lite liten men det står nåt på den iaf. Klura ut det får ni göra själva.

Måste lära mej att göra alla bilder lika stora om det nu går. Tips mottages gärna!



Nu ska jag fortsätta plugga och lyssna igen på Moderskeppet som är superbra när det gäller Photoshop.

Stol & sideboadsfunderingar.

Jag har gått i flera dagar och funderat på att köpa nya köksstolar och ett nytt sideboard. Hittade dessa stolar (Zeb från Mio) på Blocket och mailade tjejen men de var sålda, Blir så förbaskad när de inte raderar sina annonser. Mailde tillbax att eftersom annonsen är kvar tror man att stolarna givetvis är kvar. Lite snorkigt kanske men så ska det gå till. (Hmm, kunde det vara så att jag var ordningsvakt eller polis i mitt förra liv).

Så det blir nog en tur till Mio och Severins (Svenska hem) idag för att titta på stolar.
Hallelujah! Snart kommer ju skatteåterbäringen (vecka 31), den som spar han har.......








Bild lånad från mio.se

Suktar efter sideboardet på Ellos men vill gärna känna och klämma lite när det är så dyra saker man ska köpa.
Har visat det tidigare men här kommer en repris. (Undrar varför de ställt det på ett bord ser ju inte klokt ut)


Måla om sideboardet är ju ett alternativ men jag haaaaaaaaatar att måla men älskar att spraymåla som ni kanske märkt.
Gillar sideboardet från Ellos för att toppskivan inte är vitt, tycker att det börjar bli mycket vitt här hemma nu men man vänjer sej väl.

Kanske man ändå skulle måla den jag har och köpa nya handtag och en tunnare toppskiva och besta den mörk. Vill inte måla den som finns mörkare (går ju inte att betsa den) för det tror jag inte det blir snyggt men ny och tunnare kanske blir bra?  (Aha, kan ju kolla med "min" lackerare om han vill hjälpa mej.)
Det tål att tänkas på...........




Sprayade lite och resultatet blev ju skapligt.

Efter en seg start på dagen fick jag ny energi bara si så där. Tror att vädret spelar mej ett spratt!

En ful förvaringspall på hjul blev ju riktigt bra med lite ny vit sprayfärg och tyget Ocean från Spira. Köpte tyget för länge sen och tänkte göra en tygtavla men kände att det inte var riktigt bra så nu fick jag användning av en bit iaf.

Var med mamsen och inhandlade en platt-tv (hatar att ställa in en massa kanaler på en ny TV) och passade då på att köpa en bit tyg till halvpriset. Ett riktigt grovt och bra bomullstyg som jag tänkte ha till pallen men gillade Spira-tyget bättre så det nya tyget får ligga till sej lite.
Gillar att ha lite i gömmorna. Man vet aldrig vad man hittar på.

Nu står pallen i hallen (rimmar bra va?) jämte byrån och ska rymma lite av dotterns sommarskor (eller annat krafs) tänkte jag, det svämmar lixom över.












Tyget jag köpte idag:


Låten har fastnat och går inte bort!

Jag tittar ju aldrig på melodifestivaler och sånt. så nu som först hörde eller åtminstone la märket till Norges bidrag och nu sitter den i skallen på mej. Hold on be strong med Maria Haukaas. Varför vann inte den?



Väggkuberna på plats.

Jag ska önska mej lite mer armar och ben av jultomten för mina räcker inte till har jag märkt, men på nåt vis får jag alltid upp mina saker. Många lustiga arbetsställningar, envishet och en och annan blåsa för man på köpet.

Dotterna gillade dem inte först men nu var det helt OK bara en vit bänk ska till tyckte hon (håller med).
Vem orkar måla nu? Inte jag iaf, nu ska jag slappa.

Här är resultatet just nu:



Plockar runt lite bland sakerna tills jag blir nöjd.




Ont!


Väggkuberna! Så här eller så här??

Dessa är mina alternativ att sätta upp hyllorna på:


Alternativ 1: De vågräta hyllorna kant i kant mot den lodräta




Alternativ 2: Översta hylla i mitten av den understa.



Själv gillar jag alternativ 1 bäst men behöver lite feedback.

Tror att avståndet på cirka 1 dm mellan blir ganska bra eller något annat förslag?
Bredden på allt blir då ca: 90 cm.


Ny lampa och väggkuberna.

Sitter här och tycker lite synd om mej själv för jag har ett öga som är rött och svullet, fick nog in en "snigel" i det igår. Men hoppas det lägger sej lite under morgonen annars blir det solbrillor till IKEA idag.

Och så var det det där med lampor igen, kunde lixom inte låta bli att "klicka" hem den från Ellos.

Ja, jag vet att jag måste skärpa mej men det är ju bara så underbart med lampor. Sällan jag har blivit så nöjd över en lampa som denna, det ger ett så mysigt ljus.

(Bilden blev lite sne men jag skyller på att jag är enögd....)



Nu baske mej ska jag hitta ett ställe till mina väggkuber, hängbeslagen är sprayade vita så egentligen är det bara att köra på. Vet inte hur jag ska ha dem heller eller om jag ska använda alla. Som tur är, går det ju att flytta dem om man inte blir nöjd.

(Det var beslag på men det kommer att bli svårt att hänga dem rakt i dem därför sätter jag dit egna. De nya beslagen kommer att synas därför har jag sprayat dem.)








En liten blomma på min vägg!

I går tog jag en snabbis till Mio och köpte två stycken väggkrokar i form av blommor. Köpte en svart och en vit för jag kunde inte bestämma mej. Priset var ju bara 25 kr st så det var ju helt OK.

Behöver en krok i hallen och tittade på dessa för ett tag sedan men ville vänta tills efter Stockholm, visst hittade jag men de var ju betydligt dyrare och såg nästan likadana ut.




På plats och den fyller sin funktion


Här är vi slitna i kväll vill jag lova!

Idag fick Cissie och jag ett ryck och tog tag i våran trädgård (bor ju i en brf). Vi har folk som ska göra det men vet inte vad som hänt för här var det lite vildvuxet tyckte vi iaf.

Cissie har varit värsta häckklipparmarodören, hade ni sett henne med häcksaxen (ingen elektrisk) hade ni blivit imponerade, nu talar vi inte om en liten häck utan en massa.

Nu undrar ni väl vad jag gjort då. Jodå jag har legat på trädgårdsoffan och kommenderat.
Nä, riktigt så hemsk är jag inte,  jag har fräst loss med handgräsklipparen, klipp kanter med en kantsax och rensat över allt.

När vi var klara tog vi Ylle med oss och gick och köpte en underbart god sallad.

Måste bara tala om att det är så tomt utan tant Taxi. Gud vad vi saknar henne!!!

Vi satt i trädgården och begrundade vårt mästerverk och  hann precis få ner sista tuggan så kom regnet.

Till nästa sommar ska jag köpa en buxbom till henne som hon kan hålla på att "frisera". Kanske får vi se detta i vår trädgård då.




Bild lånad från http://www.drakenius.se/Buxus.asp


Nu är det så oxå att Cissie ställer ut sin Ylle och då är hon fint klippt av Cissie själv, men visst finns det en likhet mellan Ylle och en Buxbom i klippnigen alltså?
 


Lampfot i plexi + lite annat

Jag hittade denna lampfot på Åhléns City för futtiga 40 kr, tror att det egentligen är en lampfot som ska användas till julen för den påminner lite om en gran, men jag tänker iaf hitta en snygg skärm och ha den framme nu.

Att jag alltid ska trilla på lampor jag som redan har halva vinden full av. Ska snart ner till Västervik och då ska kusinen få ta del av min samling.......



Spännade matställer lider Stockholm ingen brist på iaf. Här har det inte varit någon Sibylla eller MacDonalds inte.
Vi har varit på en grekisk restaurang och ätit underbart grillspätt, vi var i Hötorgshallen och köpte med oss något slag pitabröd med en massa spännande saker i + andra häftiga ställen.

Fikat på underbara utefik på gågatorna. Jag såg nog ut som en fågelholk när vi gick i Östermalmshallarna bland alla delikatess-stånd, här kan vi snacka mat och mångfald för att inte tala om priserna. Men allt var en fröjd för lilla ögat.

Senare idag hade jag tänkt laga kyckling a la Cissie, hon är en riktig hejar på att svänga ihop en massa godsaker.

Kycklingfilé gärna innelåret, cream fresh, riven permesanost, färsk basilika och valnötter. Förstek kycklingen och blanda ihop resten och skjuts in i ugnen. Enkelt och så underbart gott!!

Nu ska jag ut till tvättstugan igen, dags att komma tillbax till verkligheten. Yippi!!!





Blev bara lite shopping

Lustigt nog shoppade jag inte loss riktigt som jag tänkt mej i Stockholm men jag tror att vi nästan var i alla inredningsbutiker och tittade iaf.

Min absoluta favorit blev ROOM, det blev ju inte sämre av att de hade 20%. Det jag har grämt mej över är att jag inte köpte den lilla kartell-hurtsen med två fack som bara gick loss för 200 kr.

Var ju tvungen att testa Lexintonhanddukar så det blev två st svarta och så var det 50% på de gröna "piparna" som man sätter på en vanlig Pet-flaska och man kan ha dem som vattenkanna eller vad som helst ( jättesmidiga att hälla ur).

Tro nu inte att detta var allt, lite till blev det..........




Äntligen hemma!

Hej alla som jag känner och inte känner!

Nu har jag precis kommit hem från min semestertripp, har haft det kanon.

Gör bara ett snabb inlägg nu ,mer kommer senare under dagen/kvällen.

Jag har många bloggar och inlägg att läsa nu, vad spännande det ska bli.

Har inte varit i närheten av en dator på snart en vecka och det har varit ganska skönt faktiskt men samtidigt lite konstigt!

Nu måste jag åka och fylla på kylskåpet och städa köket för jag har fått ett nytt fönster idag, hualigen.......ve och fasa med mässingsbeslag.

Ha en bra fortsatt eftermiddag!

Kram


Nu tar bloggen och dess ägare lite semester=Stockholm

Vilka svullna ögon som mötte mej i speglen i morse, här behövs minsann ingen BOTOX (inte idag iaf). Vaknade redan lite efter 3  och kunde inte somna så jag lämnade lite kommentarer här och var. Men sa bestämt till mej själv: - Himla människa gå och lägga dej och jag löd och somnade om ett par timmar faktiskt, skönt.

Idag ska jag åka till Huvudstaden med buss och ha det allmänt trevligt (försöka iaf efter gårdagens tråkigheter) Cissie möter upp mej där och vi bor hos hennes föräldrar. Jag vet inte hur länga vi stannar, skönt när man inte behöver passa tider. Det blir som det blir!



Kul att "göra" Stockholm med någon som hittar överallt. Kan inte få bättre guide en en äkta stockholmare som nu bor i Småland.

Vet iaf att vi ska till DesignTorget, Granit, Bruka, SIA och en massa andra kul affärer. Bäst att ta med stora plånboken. Ävem R.O.O.M ska få ett besök, de har visst 20% på allt, Cissie ska nog köpa lite Lexington där om jag inte har helt fel.

Hoppas Cissie som är så duktig vad det gäller mat, tar med mej till någon annorlunda restaurang för Jönköping är pizzeriornas "mecka". Finns en pizzeria i varje gathörn typ, hur trist är inte det. Det var t.om med i tidningen vilken dålig ensidig matkultur Jönköping har.

Vi skulle visst också åka och titta på en liten vovve som Cissie kanske ska köpa men detta var bestämt innan Taxi gick bort. (Hon har ju sett varje dag som en gåva att få ha Taxi i livet och vetat att det snart skulle vara dags.)


Tillängat "min" älskade Taxi

I morgon ska jag åka till Stockholm och möta Cissie min granne och hennes hundar som har blivit en stor del av även mitt liv. Tyvärr fick jag just budet att gamla damen Taxi precis har gått bort. Hade längtat efter att träffa "mina" flickor eftersom jag inte träffat dem på flera veckor nu. Nu får jag träffa Ylle iaf men kommer att kännas lustigt eftersom det alltid varit Taxi och Ylle.

Vem ska nu stå utanför min dörr och vänta när jag hämtar något inne?
Vem ska nu stå på min trappa och titta långt efter mej när jag gått in för kvällen, du kunde stå blixt stilla i minst en halvtimma och hoppas på att jag skulle komma ut igen.
Vem ska nu sno min macka?
Vem ska nu tigga chips av mej?
Vem kommer nu att rusa in i hallen och ut i köket och fram till skafferiet och vänta på ett kex?
Vem ska vi nu skratta åt när hon försöker skälla?
Vem ska nu göra fula miner åt mej?

Har aldrig sett en hund som kunde göra såna roliga miner, jag skrattade halv ihjäl mej varje gång.

Kommer sakna henne något så otroligt mycket för hon blev "min" hund.

Du älskade att ligga i trädgården och hålla kolla på läget , trots att du såg dåligt och hörde dåligt hade du järnkoll. Sommar utan Taxi i trädgården är som en sommar utan blommor.

Du och Cissie fick hela 13 år ihop så mina tankar går just nu till Cissie givetvis.

Tur jag har tagit så många kort på dej så jag har lite fint att titta på.

Du var en gammal dam men otroligt pigg och viril för din ålder men en hjärnblödning satt stopp för ditt liv idag.
Du fick iaf tillbringa dina sista veckor på mormor och morfars båt i Stockholms skärgård med din älskade flytväst på.

Tack Taxi för alla underbara stunder vi haft ihop! Du kommer att få det bra på andra sidan det vet jag.

Taxi på hennes 13 årsdag som vi firade i trädgården.



Hua! Vad det är kyligt.



Härligt i skogen och plocka kantareller



Rastning när vi var på väg till Göteborg



Vår "mamma" var på kurs så vi bodde hos Mari

En fin dam har ju pälskrage eller hur?


Grattis Madde med bloggen http://madelaines.blogg.se/!

Jag måste få gratta min bloggkompis Madde som idag fyller år och hade en sentimenal kväll igår enl hennes inlägg.
Lyssna gärna på låtarna hon länkade till!

Här kommer mitt bidrag till Madde:

http://www.youtube.com/watch?v=UeypOvsY91Q


Speciellt denna, jag bara ryser och det bränner allt lite bakom ögonlocken när jag hör den, så bra!!!!!!!!!!!!
Gillar inte att titta på filmer i repris för många ggr men denna har jag nog tittat på 100 gånger minst.
Tur vi är två i familjen som älskar den.

http://www.youtube.com/watch?v=5VSuCtebBT0&feature=related

Denna är oxå en favorit:

http://www.youtube.com/watch?v=T2NEU6Xf7lM


Känner ni igen grabbarna?

Dessa grabbar i originalförpackning skulle jag gärna låna hem ett par dagar eller veckor helst.

Googlade på vad affären heter och ligger där de här grabbarna, Johnny och Mattias brukar köpa sina byggprodukter (grannen undrade) och hittade en hemsida som heter 
Thuas trägubbar. Thua har snidat av Johnny och Mattias från Roomsvervice så här roligt.  Inte så superlikt kanske, men är ju bara såååååååååå häftiga.




Förhandsvisning av uppfiffad datorhörna

Nu börjar det likna något............................................bara lite fix och trix kvar.

Skrivbordsskivan är en garderobsdörr av IKEA:s PAX garderob som jag sågat av, den hänger på konsoler som är sprayade vita ( skönt att vara av med skrivbordsbenen).

Skrivaren får stå kvar men ska få en annan hurts och datorn ska få en platta med hjul på. 

Skärmen har jag satt upp på väggen med ett stativ från Biltema som bara kostade 59 kr.

Här har det borrats minsann med värsta borrhammaren för det räcker inte med en slagborrmaskin för långväggen är nog gjord av pansarplåt eller nåt i den stilen.

Äntligen hittade jag en plats för en av mina tavellister och där står bostaven & från Perlan (ska faktisk bli svart och inte vit som jag tänkte från början).  Funderar över att byta till svarta ramar ist.

Även min svarta blomsterkvist som legat i lådan många månader har fått en plats.

Vi har varsin musplatta för jag fick så ont av min gamla tennisarmbåge för ett par månader sen att jag fick helt enkelt byta till att använda vänstern ist.( Inga problem för jag är ju vänsterhänt, vande mej på en kvart.)





Som ni ser är det fortfarande inte helt klart med kabelhärvan.....





Jag håller på att borra hålet för kablarna till skärmen och högtalarna.


Kära nån då, såg det ut så här????????????????







Wow, vilken inspirationsblogg!

Såg att madde lagt ut en inspirationsbild idag och blev nyfiken på den och länkade mej vidare och hittade denna bloggen
http://desiretoinspire.blogspot.com/

Skulle blir förvåndad om det inte fanns nåt för var och en där ute. Här fanns alla sorteras av hem och mer där till.









Bild lånad från desiretoinspire som sin tur lånat dem.

Höstnyheter från Ellos

Nu har Ellos fått in en hel del höstnyheter och sommaren som knappt börjat.
De håller nog på att uppdatera för fullt för det är lite segt att komma in.

Kub-hyllorna i böjträ verkar åter finnas i höstens katalog.


Gillar detta sideboard för att topskivan bryter av lite mot det vita.



Läcker vas, jag bara vill ha......


Kandelaber


Kuddar



och åter kuddar....




Tyget som är i det mönstrade kuddarna finns även som metervara o gardiner.

Bilkaos idag!

Dottern skulle köra mej för att hämta min bil och samtidigt skulle hon lämna sin för det var något som slog och ratten skakade. Vi körde verkligen sakta. När vi kom en bit på väg var det en farbror som tutade på oss och vi svängde in på en avtagsväg och satt som två frågtecken. Han gjorde en gir och stannade, hoppade ur bilen och sa att det ser ut som ena framhjulet håller på att trilla av.  När han tittade närmare så fanns det bara en hjulbult kvar och den satt oxå lös. Linda och jag bara tittade på varandra och började skratta av chocken. (Undrar var de andra 3 tagit vägen)

Farbrorn tog fram fälgkorset och tog en mutter från ena bakhjulet och en som fanns i bagagen till vinterdäcken och drog åt dem ordentligt. Tack snälla farbrorn i den röda Skoda Pickupen. Vi skrattade nästan hela vägen till verkstaden, alltså behövde hon inte lämna in sin bil. Tur i oturen.

Jag for vidare till IKEA för att köpa ramen och lite annat, stuvade in "lite annat" i bilen men ramen hade jag ställt mot bilen så länge och där stod den kvar när jag började backa. Det skrapade till ordenligt och  fick se ramen som hade fastnat i sidospeglen. Just det, den skulle ju oxå med hem tänkte jag lite chockat!

Tittad mej omkring och slängde in den i bilen och åkte. Den verkar inte ha tagit så stor skada av färden förutom några små märken och bilen har en lång repa men den är inte djup så det går nog att få bort.

Nu ska jag lägga mej och läsa en bok för jag är helt slut som människa känns det som. Bäst att hålla sej i soffan resten av dagen så det inte händer fler missöden.

Vi borde nog hålla oss till Ahlgrens bilar ist. Godare om inte annat!



Ungefär så här?

Hittade en gammal ram på vinden och då menar jag gammal, den är nog minst 15 gammal och allmänt ful. Tog ner den för att testa med min kakaoo-plansch i. Blev inte så tokigt va? Ska givetvis hängas ordentligt vilket jag inte gjord nu.

Får nog dra iväg till IKEA när jag hämtat den lilla grå från verkstan och köpa en riktig ram. Hoppas det finns hemma.

Skrivbordet snart klart lite småfix kvar.........................




RSS 2.0