Loppisen slut och jag med...........

Jisses vad det är jobbigt att stå på loppis, vi hann inte innaför dörrarna vid halv 7 förrän folk började riva bland sakerna.
Jag fick säga till på skarpen att inte loppisen börjar förrän 8 och de får vänta men en del förstår tydligen inte svenska i klarspråk.  Eftersom jag inte prissatt mina saker ville jag ju se vad jag hade först, sortera och snygga till lite samt ha lite kaffe innan allt skulle dra igång.

Dagen var verkligen lyckad, när jag betalt mitt bord för 160 kr hade jag 1993 kr i rena loppispengar, inte illa va?
Allt jag hade med mej hem var en bananlåda och lite i en kasse. Om jag tänker göra om det?? Jodå, men det får gå ett år mellan ggr för jag skulle inte utsätta mej för detta om jag inte visste att jag hade bra saker. Grannen fick in 1960 kr så vi var verkligen supernöjd. Vi hade ju så olika saker och det var ju bra.

Lite av mitt loppisbord, förstå att det var svårt att fota med alla som rev och slet......................
Panelgardinerna gick fort (har ju dubbla fönster i både kök och rummet), likaså lamporna, min gamla plastmatt i köket, ja resten oxå faktiskt. Vid klockan 10 hade jag bara skiten kvar tyckte jag och sålde mycket billig för att bli av med det. Böcker brukar vara svårt att bli av med men jag blev av med alla mina, gött!

En lyckade men tröttsam dag med andra ord. Nu intar jag soffläge vilket jag är väl värld...................och tittar på min pengahög med största belåtenhet.

Delar av mitt bord:





En del av grannens bord:


Kommentarer
Postat av: Tjohalias blogg om inredning

Vilka härliga vinstpengar!

Kram Sandra

2008-10-04 @ 16:11:14
URL: http://tjohalia.se
Postat av: Fröken Fräken

Tappert jobbat!! Tyvärr är jag ju bra mycket bättre på att köpa saker på loppis än sälja saker där... (jag har nedräkning till den stora loppisen i Luleå som är i slutet av oktober, den går jag aldrig tomhänt från, tyvärr??!) Vad ska du göra med de sköna slantarna som du tjänat in?



Ja, tänk om man hade en hel herrgård att möblera - då skulle man verkligen kunna experimentera. Fast vad mycket man skulle ha att städa...

2008-10-04 @ 16:28:50
URL: http://tusenideer.blogspot.com
Postat av: Lisa

Åh vilken lyckad vinst! Skönt att bli av med grejorna också kanske? Sånt som bara ligger och skräpar är ju bra att bli av med med. Jag rensade garderoben för 3:e gången på 2 år och har fått ihop ytterligare kasse med sånt som man tänker, ja det kan man ju använda då, men sen blir det ju ALDRIG av.

svar: Haha, ja som oss då, Pappelina har ju så många snygga mattor i härliga färger, men vi är mesiga och kör svart/vitt :D Det är inte jag som vill ha pläden, det är min andra hälft.. vart har du läst om fåren? Berätta gärna för mig. Lägg ett mail om du vill..



Och du! Tack för tipset om soffbordet! På Hässleholms Möbelaffär har de köpt in något medel som ska vara bra för högblankt. Ska se till att köpa det sen när vi får vårt. Går lite emot Bennys vilja och köper det ändå, hahaha! KRAMKRAMKRAM

2008-10-04 @ 17:52:48
URL: http://lisenis.blogg.se/
Postat av: tina

Hej där...Var du och sålde på tändsticksområdet?Oj vad mycket pengar du fick in,skönt att bli av med allt.Mellankillen stod där i våras...tycker vi hade rätt mycket fina saker att sälja,men det gick inte alls.Tror han fick in runt trehundra!



Jodu,Village är en butik i min smak med...de hade jättemycket läckert när jag var där i går,hade kunnat handla rätt mycket,men plånboken är inte som den borde!



Här tapetseras det i trappen ner...tror vi blir klara idag...skönt att beta av attgöralistan lite(fattar bara inte varför den listan aldrig krymper) =)=)



Och...det blir nog bara nåt glas rött senare ikväll=0,får nog ta en repa till stan om några timmar...dottern är på bio,med kompisar som inte bor i habo,så då tyckte jag att jag hämtar så hon inte behöver gå ner till resecentrum själv!!Vad gör man inte för de "Små"=)



Ha de bra å kramiz



tina

2008-10-04 @ 17:55:52
URL: http://tinaminastina.blogg.se/
Postat av: dahlarna

WOW vad KUL att det gick så bra! Jag har tänkt 1000 gånger att jag ska stå på loppis. Men sedan när jag har rensat & sakerna har stått i vägen i förrådet bra länge - så åker det ändå till återvinningen! Orkar aldrig ta tag i loppisandet! Kanske borde göra det ändå. Verkar ju vara mycket pengar att tjäna! KRAMISAR!

2008-10-04 @ 18:39:46
URL: http://dahlarna.blogg.se/
Postat av: Minigrisen

Vad roligt att du fick sålt för så mycket! Så skönt att bli av med sitt "skräp" så att säga! Jag brukar försöka dynga av en del på Tradera emellanåt:) Ha en fortsatt trevlig kväll!

2008-10-04 @ 19:21:35
URL: http://minigrisen.blogg.se/
Postat av: Monkan

Hmmm, jo det är väl de övriga loppisarna som går runt före öppning och försöker norpa åt sig dina godbitar, som de sen ställer upp på sitt eget loppisbord…. Men jisses vad med pengar ni tjänade, inte illa!

2008-10-04 @ 20:14:22
URL: http://pysslaosyssla.blogspot.com/
Postat av: Livet i byn

Svar: Det är 27 mil enkel väg till IKEA, så vi har en bit att åka. Men ibland är det värt det!!



Du måste vara knaonnöjd med din loppisdag, himla bra jobbat tjejen!



~Livet i byn

2008-10-04 @ 22:47:35
URL: http://livetibyn.blogg.se/
Postat av: Mrs. b

Va kul att du fick sålt så mycket på loppisen! Förstår att det är jobbigt, men efteråt när man pustar ut med pengapåsen kanske det ändå är värt det :-)

Bra jobbat! :-)

2008-10-05 @ 20:24:37
URL: http://mrsbandco.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0