Och så var det sjukstuga igen..........

Klantig, klantigare, klantigast, så kan jag kalla mej själv. Satte mej vid datorn i går eftermiddag och surfade runt lite och givetvis hade jag en kopp kaffe bredvid.

När jag reser mej upp märker jag inte att ena benet behagat att ta sej en tupplur och trampar snett. Jag faller handlöst mellan soffan och bordet och i handen har jag kaffekoppen, jippi!

Tur att jag brukar ha en pläd i soffan, så på den kom kaffet men även en del hamnade på min vita Hampen matta.
Chockad reser jag mej upp och ska gå och hämta en trasa och torka upp men upptäcker att jag lite svårt att gå.

Ajajaj!!  Alltså sitter jag här nu med en stukad och svullen fot som gör jäkligt ont att trampa ner på, fast jag är ändå glad att jag inte slog i bordet. Det kan jag tacka hjulen på bordet för, för det åkte iväg en bit när jag trillade så jag landade ganska mjukt.

Nu kan jag inte låta bli att småle lite, för det måste sett rätt kul ut iaf  att se mej ligga där med kaffekoppen i ett fast grepp, inklämd mellan soffa och bord.

Så nu är det sjukstuga igen.......................skulle ju jobbat idag. Jaha, får väl bli att ta ut ett par semesterdagar, hur kul är det då?
Jag får väl sitta här vid datorn och dricka kaffe och inte göra nåt vettigt alls.................sur som attans, precis som jag inte har annat att pyssla med. Sänggavlen t.ex.......

Ska ringa sonen min sedan och se om inte han kan masa sej hit och såga lite spånskiva åt sin stackars moder, men jag lär väl få boka tid för han hinner aldrig hjälpa mej, bara bilen, garaget, bilen, garaget.

Kram till Er alla från sura Mari




Kommentarer
Postat av: Lisa

Naww stackare!! Tur att soffan klarade sig iaf! Benny visade något nytt medel man kan spraya på soffan så att om det kommer dricka på den blir det små "kulor" av vätskan istället som man lätt kan torka upp. Smart! Hoppas att mattan klarat sig och att foten blir bättre snart!

Tack för lampkommentaren :D Jag är himmelskt nöjd och så är mina skolböcker också som kan läsas i soffan efter mörkrets inbrott nu också.. haha.

Ha en skön söndag! kram!

2008-10-05 @ 09:43:14
URL: http://lisenis.blogg.se/
Postat av: Livet i byn

Men stackars dig, man bli ju påmind om hur fort livet kan förändras. Ta det nu lugnt och bara vila så du blir bättre snart.



~Livet i byn

2008-10-05 @ 10:59:43
URL: http://livetibyn.blogg.se/
Postat av: Rebecka

Hej Mari!

Jag slänger ihop ett mail senare idag om photoshop =)

Har varit borta hela helegn och måste komma i ordning lite!Vi hörs.

Ha det bra!

Kram Rebecka

2008-10-05 @ 13:38:16
URL: http://roomdesign.blogg.se/
Postat av: madde

men hallå...!!! du får allt börja ta det lilla lugna där hemma ;) skämt å sido...tur det inte blev värre än det blev...ärligt talat så gillar jag lila mer än någon annan färg men det har jag alltid gjort iofs...har en hel massa lila blusar här hemma :) Det är dock INGET fel på ditt sovrum, det är jättefint!! och det tycker jag trots att orange inte är min favorit :) ang soffbordet är jag inte helt hundra än...jobbar ju på stalands/svenska hem nu och då finns det lite gobitar att välja på ;) men kan lika gärna bli svalöv...det du har "lånat" ut till dottra din :) kram

2008-10-05 @ 14:05:46
URL: http://alskadehem.blogg.se/
Postat av: Sofie

Ajdå, vilken dubbelotur! Och ha en stukad fot är ju aldrig kul! Hoppas svullnaden går ner fort. Kram!

2008-10-05 @ 15:24:50
URL: http://syssla.blogspot.com
Postat av: Mia

Är du säker på att det var kaffe du drack? :) Nej skämt åsido det lät inte roligt. Krya på dig!

Själv spenderade jag lördagen letandes efter dina grymt fina lampor på RUSTA men här hade de inte fått inte dem än. :(



Många kramar Mia

2008-10-05 @ 16:13:15
URL: http://www.theswedishgirl.blogspot.com
Postat av: dahlarna

Nej men stackars dig! Hoppas innerligt att foten blir bra fort & att fläckarna går bort. Jag gjorde en sådan grej med en kaffekopp i handen nyligen. Skulle bara rätta till en sak i sängen - samtdigt kommer det en mygga & då tar jag handen med kaffekopppen i & försöker få iväg myggan. HUR DUM ÄR MAN DÅ???? Det var bara en skvätt kaffe kvar, men gissa var den hamnade - jo i sängen... På mina nya vita fina lakan... Suck... Förhoppningsvis lär jag mig av mina misstag... TA HAND OM DIG & KRYA PÅ FOTEN!!! KRAMISAR!

2008-10-05 @ 16:24:12
URL: http://dahlarna.blogg.se/
Postat av: Rebecka

Hej igen!

Nu har jag försökt förklara lite hur du kan göra i programmet men det blev rätt långt så jag undra om du har någon mailadress så jag kan skicka över det, eller vill du ha det som en kommentar? Vet inte hur lättförståeligt det är med du får se själv =)

Kram Rebecka

2008-10-05 @ 19:21:40
URL: http://roomdesign.blogg.se/
Postat av: Rebecka

Oj jag tänkte aldrig så långt, du har det på mailen nu iaf =)

2008-10-05 @ 19:46:35
URL: http://roomdesign.blogg.se/
Postat av: MO

Jamen attans otur du har gumman....tur ändå att inte kaffekoppen gick sönder..då kunde du skurit dig illa...bäst du tar det lugnt idag då.



Vädret har väl kanske varit lika trist hos dig idag..eller?? Fast jag tycker det är lite mysigt, vi har avverkat två filmer idag så man känner sig inte så värst nyttig idag...men so what, lite slöande kan man kosta på sig ibland...



Krya på dig nu, kramelikram

2008-10-05 @ 20:29:15
URL: http://medaljongen.blogg.se/
Postat av: Minigrisen

Fy tusan vilken otur! Jag dricker oxå alltid kaffe vid datorn - det brukar vara "spår" efter mig från köket o in till datorn. Alltid skapar man jobb;) Hoppas att du blir bättre snart!

2008-10-05 @ 21:43:58
URL: http://minigrisen.blogg.se/
Postat av: J o h a n n a - Inredning & pyssel

Nej, vilken otur! Stackare! Hoppas att foten är bättre idag och att det går över fort. Ha en bra dag!

2008-10-06 @ 09:33:46
URL: http://inredning.webblogg.se/
Postat av: Mrs. b

Aj aj, stackars dig! Vilken otur! Hoppas foten snart blir bra igen!

2008-10-06 @ 21:44:34
URL: http://mrsbandco.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0