Bytt, bytt kommer......

aldrig igen sägs det ju så fint. Ibland känns det som det stämmer speciellt när dottern "lånar" saker från mej. Men nu har jag tagit revanch. I lördags for jag förbi Linda och kom hem med dessa underbara ljuslyktor i svart och aubergine. Tycker det passar bra ihop med den jag redan har. Modell lite större gör sej fint på bordet......Får se om det hittar hem igen till den rätta ägaren.....tror inte det va?






Vi byter kuddar med varandra vilket är helt perfekt. Fick med ett par grå hem för någon vecka sen och de gör sej fint i sovrummet ihop med de ljunglila.

Funderar bara om min pall har flyttat för gott till Linda, har nog en viss känsla av det.........saknar den faktiskt. Gillar inte att stå på köksstolarna för de är lite vingliga.  Får väl ta ett race upp till IKEA igen och köpa en ny och skicka faktura till den som lånat den.......

Var där i lördags efter jobbet och köpte en klappstol till Linda som fyllde år och hade stol-brist inför sin fest. Hon visste inte att jag var på G med en stol så hon blev något snopen när jag stod där med stolen i famnen och sa: GRATTIS!!!
Lite ljus fick jag med mej oxå......har nog aldrig varit på IKEA utan att få med mej ljus hem, någon annan som har??

(Mina IKEA race 3gears.gif Three gears image by brespusgår inte av för hackor, här pratar vi inte gå och titta i flera timmar utan det tar en 10 minuter sisådär , men så bor jag ju på en armlängds avstånd, nja lite mer är det väl.)

Nu är jag ledig två dagar, hade jag tänkt iaf. behöver ladda lite batterier som gått lite på halva styrkan nu ett par dagar.....får se vad jag hittar på.

Kommentarer
Postat av: Mia

God Morgon. Gick o la mig fem över sex imorse när galan slutade men det var det värt. Du missade verkligen nåt!

Kram Mia

2009-02-23 @ 12:32:46
URL: http://www.theswedishgirl.blogspot.com
Postat av: Milla S

De lyktorna ska du nog råka glömma att lämna tillbaka... så fina och mysigt med modell större!

Jag är så avis på dig och din närhet till Ikea!

Men jag har säkert sagt det förr... 2010 byggs ett nytt Ikeavaruhus 10 min resa från mig... Då kan jag åka dit och köpa enbart ljus för en gångs skull!

Kram

2009-02-23 @ 13:21:16
URL: http://milla-andante.blogspot.com
Postat av: Malin

Åhh vilka myspys lyktor:) vad fuskigt att ha nära till IKEA. Här tar det snarare 1 timmar när man går där. Har man 1 timmes bilresa dit så får man gå igenom allt noga! Kram

2009-02-23 @ 14:29:59
URL: http://carlssonkarlsson.blogg.se/
Postat av: MO

Nej värmeljus och vanliga vita ljus brukar nästan alltid få följa med hem, precis som i Lördags när jag o mamma var där, en ganska snabb runda, dock inte din racerfart, vi har ju 40 minuters bilväg dit så lite tid vill man ju lägga därinne....



Kul när man kan låna saker av varandra o lyktorna blev jättefina där...Men ditt soffbord då, har det oxå flyttat dit för gott??



Ha de nu så bra o ladda dina batterier, kramkram

2009-02-23 @ 17:56:23
URL: http://medaljongen.blogg.se/
Postat av: Zizzie

Det var riktigt fina ljuslykor du "lånat". Mitt tips är att inte lämna tillbaks dem ;)



Jag bor också nära Ikea och oftast har jag redan kollat upp på datorn vilka grejer som finns hemma innan jag åker men har de ändrat i skylten kan jag stå och titta länge och inspireras. Nu efter flytten blir det till att åka och köpa köksbord, ny tv-bänk och kanske en sån där Lack-hylla till kattmöbel ;)

2009-02-23 @ 18:00:28
URL: http://zizzie.blogg.se/
Postat av: Lisa

så fina ljuslyktor! Vart har hon hittat dem? Ja inte du.. men linda (ler)!

Naw så söt du är som överlämnar tävlandet till andra :D Då kan ja inte säga lycka till nu ju :D Skönt att ha ikea nära, jag måste åka en bit för att komma dit, önskar att det var närmre nu när jag måste köpa en massa nya saker. huu geda mig! även om det blir skoj så blir det dyrt och jobbigt med allt kånkande och körande. Nåja.. får väl ta lite pö om pö. Njut av dina lediga dagar! KRAM

2009-02-23 @ 19:52:23
URL: http://lisenis.blogg.se/
Postat av: Inspirera Mera

Vad härligt att du kan bytlåna med din dotter. Synd att min mamma bor så långt bort, annars skulle jag nog också "låna" lite grejer :)



Svar: Jaa, hon har så fina illustrationer. Synd man inte kunde vakna upp som miljonär imorgon :) Kram Sandra

2009-02-23 @ 20:59:51
URL: http://inspireramera.se
Postat av: Therese

Gillar lyktorna skarpt, bra att kunna förnya sig på det sättet! Min guldgruva är mormor och svärmor, där har jag gjort massor av fynd - nu senaste en emaljerad potta som jag tänker ha på köksbordet (!) som ytterkruka till lite vårliga lökar...



Och JA! Jag fick jobbet, men det innebär att jag måste gå ner i lön rejält i förhållande till det jobb jag har. Men då det ligger 25 mil bort enkel väg fungerar det inte på det privata planet längre sedan vi fått barn, så valet är trotsallt lätt - familjen före pengar!



Njut av ledigheten nu,



Kram Therese

2009-02-23 @ 21:08:18
URL: http://lurans.blogg.se/
Postat av: Rebecka

Fina ljuslyktor, fint att de var lite större än vanliga.

Jag önskar verkligen att jag hade IKEA närmare, det skulle vara så bra...men men så är det ibland.

Ha det bra!

Kram Rebecka

2009-02-23 @ 21:52:07
URL: http://roomdesign.blogg.se/
Postat av: Dahlarna

Härligt med två vardagar ledigt! Kul att ha någon att byta kuddar & annan inredning med ibland! :-)



Cervera ska inte lägga ner överallt. Bara det att "ägarna" till Cerverabutikerna i Norrköping & Linköping har sagt upp sitt avtal med Cervera & ska öppna Chilli i slutet av mars istället. Tror att Cervera kommer att öppna i annan regi senare.



Japp - Kina blir det i början av april... Kanske åker samma flyg som din son - fast vi ska i & för sig till Peking... Fick resan av mannen i födelsedagspresent...



Trevligt med besök i Norpan! Som sagt - ni får akta er för ljus, eld & brasor då.... Kasnke ska förvarna mina vänner inom brandförsvaret i Norrköping att du är på väg.... ;-)



KRAMISAR!!! Hoppas at du får två underbart sköna lediga dagar!

2009-02-23 @ 22:11:45
URL: http://dahlarna.blogg.se/
Postat av: Zizzie

Jag misstänkte nästan att de var från Indiska eftersom jag brukar gilla det mesta därifrån ;)



Möbeltassar var ett jättebra tips, jag får testa det så länge.



Kram

2009-02-23 @ 22:20:35
URL: http://zizzie.blogg.se/
Postat av: Karolina

Vart får man tag på dom där lycktorna?

2009-02-23 @ 23:32:38
URL: http://viktkampen.blogg.se/
Postat av: J o h a n n a - Inredning & pyssel

Vilka snygga lyktor! De var jättefina ihop! Så smart att byta saker med varandra när ni har tröttnat. Ha en bra dag! kram

2009-02-24 @ 10:06:48
URL: http://inredning.webblogg.se/
Postat av: Malin Inspiration&design

Hej! Har länkat till dig i ett inlägg. Var lite osäker på om bloggen heter "lite av varje", hojjta om du vill att jag ändrar. :)

2009-02-24 @ 19:08:57
Postat av: Livet i byn

Nog är det så, bytt bytt kommer aldrig mer igen ha-ha jag känner igen det där :0)



~Livet i byn

2009-02-24 @ 21:56:39
URL: http://livetibyn.blogg.se/
Postat av: Ann

Hej där!



Hoppas allt är väl med dig? Själv är det bra här men dagarna går åt till att plocka o greja hemma.

Med nytapetserat övverallt så vill man ju inte göra hål i väggarna o ångra sig sedan. Sen är jag så velig o velar fram o tillbaka tavlor o kuddar o vet inte hur jag vill ha det.;)



Jag känner igen det där med att byta saker. Jag o mamma byter ofta. Ljuslyktor går o tillbaka här. Det gäller även tyger o gardiner. Vi är inne i olika "färgperioder" o återanvänder nästan all "pynt". Kanonbra o miljövänligt. Och framförallt billigt!



Min man skulle nog hellre följa med dig till Ikea så snabb som du klarar av besöket. Sist var vi dom sista gästerna som lämnade bygget! 6 timmars besök!



Må väl o ha det fint!!

2009-02-24 @ 22:00:33
URL: http://tasstaylor.blogspot.com/
Postat av: Sofie

Svar: Om du vill kan jag lära dig göra en skuggad ram, det är faktiskt väldigt enkelt! Trodde aldrig heller jag skulle lära mig det men se, det gick tillsist :)



Söta ljuslyktor! Känner igen det där med att bytlåna mellan varann. Det gör jag och min lika inredningsintresserade mamma också. Lyktor, lampskärmar, lampfötter, prydnader... väldigt praktiskt. Vi är ofta och rotar i varandras prylskåpar! :)



Lyllo du som har nära till Ikea!! Visserligen har vi "bara" ca 1 timme och 40 min bilväg nu när det finns i Haparanda, motför när man var tvungen bila ner till Sundsvall, som tog 6 timmar. Tänk vad man offrade sig för lite shopping!



Ha en fin kväll! Kram, Sofie

2009-02-24 @ 22:13:50
URL: http://syssla.blogspot.com
Postat av: Therese

Vad skönt att höra att du gjort liknande prioritering - för barnens uppväxt får man aldrig igen om man missar den... Ser fram emot att få se en glimt av dina fynd!



Stor kram

2009-02-24 @ 22:14:13
URL: http://lurans.blogg.se/
Postat av: Malin

Jag brukar också ta ett varv hemma hos min mor med jämna mellanrum. Hon har nog fått med sig ett par gardiner från mig vid något tillfälle som jag inte använde för tillfället. Det är sådant som kallas återvinning!

2009-02-24 @ 23:25:03
URL: http://modern2a.blogspot.com
Postat av: Linda

Mamma, du är bäst!=)

2009-02-25 @ 00:01:44
URL: http://lindey.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0