Såååååå jäkla trist rent ut sagt!!!!!

Så här är läget hos mej just nu:




Masade mej iväg till doktorn på morgonen iförd läsglasögon för jag kunde inte visa mej utan att dölja lite av mina ögon.
Tur jag inte hade dem när jag körde bil för när jag ska gå och ha läsglasögonen på mej samtidigt blir det lite lustig steg ibland, jag lixom trampar luft eller går lite konstigt.

Skickade ett kort på min vackra ögon på mobilen till min kusin och fick tillbaka ett MMS med en gubbe som gapskrattar och så står det: Jag skrattar bara jag ser dej......... förstår henne fullt ut. (Har faktiskt ett kort i datorn på hur jag såg ut men det vågar jag inte lägga ut här, tur har jag blivit lite bättre nu.)

När läkaren såg mej sa han bara att det var den värsta förkylning han sett och hört på länge och så blev jag sjukskriven till i slutet på nästa vecka. Fick ögondroppar mot infektionen i ögonen som tydligen är väldigt smittsam.

Så blev min helg som jag tänkt tillbringa med mina kusiner och kompisar i Norrköping i den nya vedeldade tunnan och sen skulle jag ju gjort stan oxå........Vad jag tänker vågar jag inte skriva här.........

Kylskåpet gapar tomt men Maxi öppnar ju 07,00 i morgonbitti så jag får väl smyga bort då eller precis innan 22 i kväll.

Min snälla granne köpte lunch till mej idag, hon ringde och sa att den hängde på dörren, tack för att du finns Cissie och även Linda som räddade mej med en sallad igår.

Får väl titta på denna vackra påskliljeväxt jag köpte förra veckan nu när jag börjar kunna se ordentligt igen:



Ha en skön helg alla ni där ute!!!




Kommentarer
Postat av: Fröken Fräken

Nämen, usch och fy och vad jobbigt! Det var ju ingen direkt partybricka det där...

Ögoninflammation ska man inte leka med, en kollega fick det efter jul och kämpar fortfarande med salvor och droppar av och till så lyd nu doktorns alla råd!

Själv tror jag att jag håller på att bli friskare, men det sa jag ju inför förra helgen också.. och så gick det som det gick. Jag har åtminstone orkat baka en kladdkaka till herr Fräken som en bantad födelsedagstårta (fast den är på intet sätt nyttigare, bara enklare att göra än att baka tårta..)



Smyg du iväg till Ica ikväll så har du det gjort, du måste ju ha något att mumsa på iaf!

2009-03-06 @ 16:57:21
URL: http://tusenideer.blogspot.com
Postat av: tina

Å din stackare!

Det låter inget vidare det där....hoppas att du snabbt bättrar på dej!Inte kul heller när man inte tycker man kan visa sej ute,men nöden har ju ingen lag och mat måste du ju ha,tur du har Maxi runt hörnet!!!

Nu ska vi stoppa i oss lite mat,och sen blir det soffläge...Ha en bra helg och kurera dej ordentligt och var rädd om dej!



kram/tina

2009-03-06 @ 17:29:29
URL: http://tinaminastina.blogg.se/
Postat av: Inspirera Mera

Men åååh stackarn! Jag lider med dig, hoppas du kryar på dig (igen). Kram på dig

2009-03-06 @ 17:33:42
URL: http://inspireramera.se
Postat av: Livet i byn

Åh nej, är det din tur nu!! Det är bara att krypa ner i sänge och försöka må så gott man kan. Det är ju inte kul men man får försöka härda ut...



~Livet i byn

2009-03-06 @ 19:03:54
URL: http://livetibyn.blogg.se/
Postat av: InneoUte-Malin

Usch vad trist. Många som har det eländigt just nu. Vi har också avlöst varandra med förkylningar och annat de senaste två veckorna. Det är bara att bita ihop till våren kommer. Krya på dig! :-)

2009-03-07 @ 11:18:06
URL: http://inneoute.blogg.se/
Postat av: Anna

KRYA PÅ DIG!!! Kram Anna

2009-03-07 @ 15:25:38
URL: http://tomteboanna.blogg.se/
Postat av: Pernilla

Usch förstår dig verkligen! Jag är inne på min andra vecka nu i sjukdomens tecken, blev sjukskriven till tisdag så vi får väl se om jag piggnar på tills dess!



KRYA PÅ DIG!

Kram Pernilla

2009-03-07 @ 16:34:51
URL: http://www.frnkojatillslott.blogspot.com
Postat av: Zizzie

Fan vad jobbigt det låter. Krya på dig!

Kram

2009-03-07 @ 17:33:05
URL: http://zizzie.blogg.se/
Postat av: Therese - Lurans blogg

Men vännen, snacka om dunderförkylning modell monster vaiant som du råkat ut för!!! Huga, hoppas du kryar på dig snabbt när det väl vänder. Själv känner jag av halsen lite - ska försöka basta bort det onda ikväll, mannen var just ned och höjde temperaturen så ikväll går det hett till hos oss fnissa



Jag är inget större bastu fan egentligen, så vi får se hur länge bastun får vara bastu... rätt vad det är så blir den förråd till sommaren igen. Dock ska jag aldrig fylla den med så mycket bråte som det var denna gången... vi har burit i timmar idag!



Stor kram till dig!

2009-03-07 @ 19:20:01
URL: http://lurans.blogg.se/
Postat av: Mia

Grisperiod Mari? Berätta mer genast!



Din stackare, ät nu c-vitamintabletter som godis, se på film i soffan och läs endast skvaller = bästa medicinen.

Krya på dig

KRam Mia

2009-03-07 @ 20:16:30
URL: http://www.theswedishgirl.blogspot.com
Postat av: Mrs. b

Usch vad tråkigt, krya på dig!



Känner igen det där med glasögonen - jag har brytningsfel, och om jag tar glasögonen på mig när jag går ute så är det som att trampa luft... :-)

2009-03-08 @ 13:05:19
URL: http://mrsbandco.blogg.se/
Postat av: Martina

Usch... men ja tror ändå att jag har varit liiite sjukare ;) nu orkar jag tom sätta igång datorn ju så nu mår jag bättre. Men visst är det drygt att vara sjuk. Men snart är våren här så då slipper vi detta!



Krya på dig

2009-03-08 @ 13:37:48
URL: http://skepparegatan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0